OutKast - Idlewild (2006)

Label: LaFace

1. Idlewild (Intro) (2:12)
  2. Mighty "O" (4:16)
  3. Peaches (3:10)

met Sleepy Brown en Scar

4. Idlewild Blue (Don't Chu Worry 'Bout Me) (3:24)
  5. Infatuation (0:48)
  6. N2U (3:40)

met Khujo Goodie

7. Morris Brown (4:24)
  8. Chronomentrophobia (2:12)
  9. The Train (4:10)

met Scar en Sleepy Brown

10. Life Is Like a Musical (2:14)
  11. No Bootleg DVDs (Interlude) (0:50)
  12. Hollywood Divorce (5:23)

met Lil' Wayne en Snoop Dogg

13. Zora (0:16)
  14. Call the Law (4:51)

met Janelle Monáe

15. Bamboo / Cross (Interlude) (0:54)
  16. Bugg Face (2:45)
  17. Makes No Sense at All (2:53)
  18. In Your Dreams (3:34)

met Killer Mike en Janelle Monáe

19. Percival & Rooster (Idlewild Blues) (4:28)
  20. Matron Angel (4:18)

met Whild Peach

21. Greatest Show on Earth (3:06)

met Macy Gray

22. You're Beautiful (Interlude) (0:29)
  23. When I Look into Your Eyes (2:43)
  24. Dyin' to Live (2:07)
  25. A Bad Note (8:47)
avatar van musicfriek
Huh, 1 nummer

avatar van BoordAppel
Schijnt inderdaad 1 heel lang nummer te worden. Ben benieuwd.

avatar van andré
Wat zullen de Idlewild-fans opkijken als ze dit album beluisteren

Voordat ik dit album had toegevoegd, heb ik uren het internet doorgespit, en op elke site kwamen ze met het feit dat dit album 1 lange track zou bevatten.
Uit frustratie heb ik toen maar een goede platenzaak opgebeld om het na te checken.
En inderdaad, 1 track, 1 album.

avatar van musicfriek
Deze heeft echt maaaaaaanden bij rejections gestaan.

Electro_
Ben hier wel benieuwd naar hoor!

musicfriek schreef:
Deze heeft echt maaaaaaanden bij rejections gestaan.

Stond inderdaad maanden bij rejections, omdat niemand aantoonbaar bewijs kon leveren of deze cd nu wel of niet werkelijk maar 1 track bevat.

Nu vraag ik me toch zeeeeeer serieus af wat dan 'The Mighty O' is. Ik hoorde van mensen op www.dungeoneze.com dat het de nieuwe single van OutKast is. Of dat nou van 'The Hard 10' of 'Idlewild' komt weet ik niet.

avatar van Jordy
Ja vreemd inderdaad. The Hard 10 zou toch die terug-naar-de-oude-Outkast plaat worden? Zo klinkt The Big O in ieder geval niet

avatar van jowietje
Appart, maar 1 nummer op een CD. Ben benieuwd hoe ze dan een single willen uitbrengen . Nouja afwachten maar of het iets word, ben nieuwschierig.

avatar van levenvergeten
Dit is volgens mij een soort soundtrack, aangezien er ook een film uitkomt in 2006, die ook Idlewild heet, en waar Big Boi en Andre 3000 inspelen.

Ik heb trouwens ook een tijdje wat gelezen over deze cd, waarin stond dat Big Boi en Dre moeite hadden de single uit te kiezen, ik denk dus niet dat er maar één nummer op staat.

Op die site (kan ook een blog geweest zijn) stond dat ze niet konden kiezen tussen 'Idlewild Blues' , 'The Train' (met Scar) en nog een nummer waarvan ik de naam vergeten ben.

RvL
Die tracklist klopt natuurlijk ook niet he mensen

Anyways... de 1e single is Mighty 'o' geworden.. je kunt hem luisteren op hun site, www.outkast.com !!!

Ben benieuwd wat het gaat worden! (het album)

avatar van Reijersen
RvL schreef:

Echt weer een typisch Outkast nummer

Big Boi zei in een interview:

"Since it's not officially my song, I'd say Sleepy Brown's 'Margarita' featuring me and Pharrell Williams is hot. We just shot the video over there in Spain, and it's stupid. But if I may add, look out for the brand new single, OutKast's 'Morris Brown' and 'Idlewild Blues.' We're dropping two at the same time again, baby. 'The Mighty "O" ' was a curve ball. Got ya!"

dus er kunnen wat nummers aan de tracklist hier worden toegevoegd

avatar van psychonaatje
Morris Brown is op www.allhiphop.com[/url] te beluisteren (onderaan de pagina). Lekker nummer.

Improvision
als het een nummer is dan weetk niet wat dit artikel te betekenen heeft:
OutKast's long-awaited Idlewild -- the follow-up to the Grammy-winning blockbuster Speakerboxxx/The Love Below -- is shaping up to be an embarrassment of riches.
"We're having a hard time picking the single," says Big Boi of the album being bumped from December to February. "There are four songs that we really love, and we just want to make sure we pick the right one to come out with first." The single hopefuls are "The Train," "Idlewild Blues," "Foot on the Gas" and "Cock-A-Doodle Do."
UIT:

Relax
Tracklist klopt zowiezo niet omdat ze dus zoals hierboven gelezen een single moeten UITKIEZEN, dus deze mag er ook weer af net zoals die albums die ik toevoegde

avatar van HaWe
Maar dan snap ik nog steeds niet waarom die platenzaak (die opgebeld was door soeperman (d8k)) OOK zei dat er maar 1 nummer op de cd stond...

RvL
Heb net 'Idlewild Blues' & 'Moris Brown' binnen.... twee tracks die op het album komen... dikke dingen!!! wordt alleenmaar nieuwsgieriger naar het album!!!

Relax
Is het een score ?

avatar van psychonaatje
Relax schreef:
Is het een score ?

Ja, van de film Idlewild, waar Big Boi en Dre 3000 in spelen.

HaWe schreef:

Ik snap het zelf ook niet goed eigenlijk.
Op verschillende sites las ik dat er een nieuw Outkast album aan zat te komen, maar tot mijn grote verbazing bestond de tracklist telkens uit één nummer.

Nadat ik wat research heb gedaan bij (verschillende!) platenzaken en sites, kwam ik tot de conclusie dat het album uit één nummer bestaat.

Natuurlijk kan het volgende altijd het geval zijn:
- Commerciële stunt
- Tegen het downloaden
- Het album bevat daadwerkelijk één (lange) track met de single(s) erin verwerkt.

avatar van HaWe
Hmm ja dat kan... ik denk dat het een combinatie is van die gevallen.. hmm kvin het wel origineel haha

Hier de nieuwe video van Outkast, Morris Brown, dus de tracklist klopt niet

Outkast - Morris Brown

Electro_
Originele video: Echt weer zo'n Outkast-nummer

De clip van Idlewild Blues is ook inmiddels online op Youtube.com

avatar van MJ_DA_MAN
"Idlewild Intro" (Instrumental)
"Mighty "O" - (OutKast)
"Peaches" - Big Boi (Feat. Sleepy Brown & Scar)
"Idlewild Blue" (Don’t Chu Worry 'Bout Me) - Andre 3000
"Infatuation" (Interlude)
"N2U" - Big Boi (feat. Khujo Goodie)
"Morris Brown" - Big Boi (Feat. Scar & Sleepy Brown)
"Chronomentrophobia" - Andre 3000
"The Train" - Big Boi (Feat. Scar & Sleepy Brown)
"Life Is Like A Musical" (Andre 3000)
"No Bootleg DVD’s" (Interlude)
"Hollywood Divorce" - OutKast (Feat. Lil’ Wayne & Snoop Dogg)
"Zora" (Interlude)
"Call The Law" - Big Boi (Feat. Janelle Monae)
"Bamboo/Cross" (Interlude)
"Bugg Face" (Big Boi)
"Makes No Sense At All" (Andre 3000)
"In Your Dreams" - Big Boi (Feat. Killer Mike & Janelle Monae)
"PJ & Rooster" (Idlewild Blues)" (OutKast)
"Mutron Angel" - Andre 3000 (Feat. Whild Peach)
"Greatest Show On Earth" - Andre 3000 (Feat. Macy Gray)
"You’re Beautiful" (Interlude)
"When I look In Your Eyes" (Andre 3000)
"Dyin’ To Live" (Andre 3000)
"A Bad Note" (OutKast)

Deze list meldt Wiki.