My Morning Jacket / Songs: Ohia - Split (2002)

Label: Jade Tree

1. My Morning Jacket - O Is the One That Is Real (3:39)
  2. My Morning Jacket - How Do You Know (4:48)
  3. My Morning Jacket - Come Closer (4:59)
  4. My Morning Jacket - The Year in Review (2:35)
  5. Songs: Ohia - Translation (10:08)
avatar van dudehere
My Morning Jacket is hier in bloedvorm en zetten zomaar even 3 van hun beste nummers op dit ep'tje.

The year in Review is een bizar nummer wat wel lijkt op een bandrecorder die vooruit spoelt .

Het nummer van Songs: Ohia, dat overigens 'Translation heet' is typisch Jason Molina, traag, bezwerend en donker. Naar ik heb begrepen met achtergrondzang van Will Oldham.

Translation

avatar van Nakur
is dat hetzelfde nummer als de live versie op mi Sei Apparso Come Un Fantasma waarvan ik dacht dat die nooit meer was uitgebracht?

Nakur schreef:

Ja. Allen langere en zelf mooiere versie.

avatar van Nakur
Mooier? Ik zal 'm eens bestellen. Ik heb pas 26 units van Jason Molina

Nakur schreef:
Mooier? Ik zal 'm eens bestellen. Ik heb pas 26 units van Jason Molina

Staat ook full op last.fm . Maar mooier is hij zeker, maar het is weer typish Molina om alle liedjes op obscure releases te laten rondzwerven.