Seymour Bits - The Booty Pop Phantom (2006)

Electronic
Label: Top Notch

1. The Booty Pop Phantom Anthem (4:08)
  2. Free (2:42)
  3. Hit Me with Technology (3:43)
  4. Keep It Dippin' (3:04)
  5. Bonparapara Attack! (3:52)
  6. You Must Be the Bass (3:18)
  7. Machines Dancing Like People Dancing Like Machines (5:38)
  8. Zanzibar Shoes (3:28)
  9. All Alone (2:26)
  10. The Fact That You Can (6:00)
  11. 800713 (3:44)
  12. Return of the Phantom (4:30)
  13. The Bits Baby (3:44)
  14. Better Late Than Never (4:28)
  15. While Seymour Sleeps (4:24)
Electro_
Nieuw album van 'Bastian'. Track 7 is m'n favoriet, geweldige vocoder. Mensen die de beats van De Jeugd van Tegenwoordig leuk vinden: Luister dit!
Deze man maakte de beats van Watskeburt, en misschien ook het complete album maar dat weet ik niet zeker.

avatar van pascal83
Is dit een instrumentaal album?

Electro_
Nope Half geloof ik, zal het nog eens beluisteren een keer.

avatar van Yak
Yak
Nee, Bas zingt zelf. Ben wel benieuwd trouwens, Bonparapara en Hit Me With Technology waren best cool.

avatar van RvL
RvL
Leuk album!

avatar van Frederick
Deze man vormde het voorprogramma bij het HMH-concert van de Scissor Sisters 22 april jl., samen met DJ Sammy of iets in die trant. Bizar optreden destijds: Bas Bron in het midden, uitgedost in matrozenkostuum volgehangen met gouden palletten. Qua geluid: Bas' stem werd onherkenbaar vervormd. Zowel rechts als links van hem een synthesizerheld, respectiefelijk vermomd als Batman en gangster.
Ze brachten muziek van dit album, en het had zowaar enige swing! plusminus 3*