8:58 - 8:58 (2015)

7. Broken Up (4:20)
  8. Nearly There (5:01)
  9. Cemetery (7:37)

met Fable

10. 8:58 [Instrumental] * (6:26)
  11. Please [Instrumental] * (4:58)
  12. The Past Now [Instrumental] * (6:35)
  13. Villain [Instrumental] * (3:50)
  14. The Clock [Instrumental] * (3:05)
  15. A Forest [Instrumental] * (5:33)
  16. Cemetery [Instrumental] * (7:36)
  17. Risky * (5:51)
avatar van Eis-T
Ik had er na de comeback op Wonky erg naar uitgekeken. De titeltrack heeft de orbital-magie nog wel maar de rest voel ik niet, ook niet na een paar luisterbeurten. Ik denk dat de guest vocalists, hoe capabel ze ook zijn, de sfeer op een negatieve manier beinvloeden. Noem me ouderwets maar ik heb liever vage verhakselde alison goldfrapp vocals of anders op z'n minst achteruit afgespeelde vocals zoals in Halcyon
Er is ook een instrumentale versie, hoe is die?

avatar van dielinquent
Inderdaad wat je zegt, de vocalen verpesten het voor mij ook grotendeels. Daarnaast is de sound te identiek aan diverse nummers van Wonky waardoor ze voor mij niet veel toevoegen. Nummers als 8:58 en The Past Now hadden niet misstaan op Wonky. De instrumentale versie van A Forest vind ik daarentegen wel erg interessant.