Kendrick Lamar - To Pimp a Butterfly (2015)

Label: Aftermath (II)

1. Wesley's Theory (4:47)

met George Clinton en Thundercat

2. For Free? [Interlude] (2:10)
  3. King Kunta (3:54)
  4. Institutionalized (4:31)

met Bilal, Anna Wise en Snoop Dogg

5. These Walls (5:00)

met Bilal, Anna Wise en Thundercat

6. u (4:28)
  7. Alright (3:39)
  8. For Sale? [Interlude] (4:51)
  9. Momma (4:43)
  10. Hood Politics (4:52)
  11. How Much a Dollar Cost (4:21)

met James Fauntleroy en Ronald Isley

12. Complexion (4:23)

met Rapsody

13. The Blacker the Berry (5:28)
  14. You Ain't Gotta Lie (Momma Said) (4:01)
  15. i [Extended Version] (5:36)
  16. Mortal Man (12:07)

Kos
Hoop dat het allemaal heel wat beter wordt dan I

Kos schreef:
Hoop dat het allemaal heel wat beter wordt dan I

Idd. Wat een graf nummer is dat. Daarentegen is Blacker the Berrybwel super vet.

Delars schreef:
Nice!

Dit is trouwens dat nummer met Anna Wise:
Untitled

Bron? Nummer werd trouwens een dag voor het optreden bedacht en gemaakt.

René. schreef:
Goeie comeback zeg.

Pik je dit, Slowgaze? Wat vind jij Delars?

Bedorvenkebab schreef:
Pik je dit, Slowgaze? Wat vind jij Delars?

René. is niet iemand waar je ruzie mee wilt Slowgaze, kijk maar naar MJ_DA_MAN. Verder wil ik er geen woorden aan vuil maken.

avatar van Slowgaze
Ik sta hierboven. En vanavond laat ik Lars' moeder deepthroaten.

Slowgaze schreef:
Ik sta hierboven. En vanavond ga ik Lars' moeder deepthroaten.
Ik ben bang dat je het anders moet formuleren anders komt het nogal raar over.

avatar van Slowgaze
Sorry, zoon.

Wat een liefde hier.

avatar van Yeezy
Inmiddels is de volledige versie van 'King Kunta' uitgelekt.

Edit: Nieuwe link

avatar van Delars
Jaaaaaa do the thang K Dot. Lekker hoor.

FelipeGutiérrez
King Kunta...... geweldige track!

avatar van JVT
JVT
King kunta is idd geweldig!

avatar van Dance Lover
Fantastische track!

avatar van Holla
King Kunta is de beste track tot nu toe!

King Kunta

Dat funk gedeelte op het laatst

avatar van jassn
Wat een Heerlijk nummer ! Nooit gedacht dat ik met zo'n hoge verwachtingen naar het album van Kendrick zou uitkijken.

avatar van Bedorvenkebab
waarom vinden jullie dit zo goed

nedbed
Begrijp ik ook niet helemaal. Prima nummer, maar toch niet heel bijzonder.

avatar van He$$el_01
Op zich niet veel mis mee inderdaad. Het nummer moet even op gang komen, maar de opbouw is erg lekker. Dit nummer had alleen al erg veel hype voordat er ook nog maar iets bekend was van het album, maar dat blijkt nu toch wel een beetje overdreven te zijn. Het is geen grensverleggend nummer oid.

He$$el_01 schreef:

Had tot aan het verschijnen van de tracklist nog nooit van het nummer gehoord. Wel geweldig nummer.

He$$el_01 schreef:
hoe kan een nummer nu veel hype hebben voor er nog maar iets bekend is van het album, ik had er tot op vandaag nog nooit over gehoord.

Kan het niet gewoon zijn dat mensen dit een goed nummer vinden en er enthousiast over zijn? een nummer moet trouwens niet grensverleggend zijn om goed te zijn hoor.

avatar van Bedorvenkebab
waarom ben je er zo enthousiast over jassn

avatar van jassn
Geen idee, ik heb gewoon de drang om het terug af te spelen als het nummer gedaan is. Ik kan er ook niet op stil zitten. Gewoon een erg lekker nummer.

avatar van He$$el_01
We Need Kendricks 'King Kunta to drop...

Onder andere door dit soort berichten.

Ik zeg ook nergens dat je het geen goed nummer mag vinden. Ik vind het zelf ook een goed nummer. Had er alleen meer van verwacht, onder andere door berichten zoals het bovenstaande artikel.

avatar van Silky & Smooth
Ik vind het ook geen geweldig nummer; lekker en gelukkig een beetje in de stijl van i maar ondanks de funky sound veel minder swingend.

avatar van carero
Over King Kunta; je moet de track eens luisteren met fatsoenlijke speakers (lees: geen laptop speakers). Vond het eerst qua beat en producties wat tegenvallen, maar heb nu een heel andere mening GOAT