Rebbie Jackson - Yours Faithfully (1998)

1 stem

R&B
Label: MJJ

1. What You Need (4:33)
  2. Play Your Game (4:42)
  3. Yours Faithfully (4:33)
  4. Get Back to You (4:00)
  5. I Don't Want to Lose You (4:36)
  6. Fly Away (4:44)

met Michael Jackson

7. You Take Me Places (4:49)
  8. Once in a Lifetime Love (4:05)
  9. Baby, I'm in Heaven (4:34)
  10. Koo Koo (4:16)
  11. Centipede (5:54)

met Michael Jackson

avatar van Angelo
Opmerkelijke keuze om de originele 12" versie van 'Centipede' uit 1984 op dit album te zetten. Verder een leuk nummer en eigenlijk ook het enige hitje dat ze gehad heeft. 'Fly Away' was oorspronkelijk voor Michael zelf bedoeld en stamt uit het Bad-tijdperk maar haalde het album toen niet en het is ook wel duidelijk waarom: het is niet zo'n sterk nummer.

Verder heeft deze plaat een hoog SkyRadio-gehalte, wat best begrijpelijk is wanneer je bedenkt dat ze bijna 50 jaar oud was ten tijde van deze release. De Trey Lorenz-cover 'Baby, I'm In Heaven' is een prima compositie (mijn favoriet) en ook 'Once in a Lifetime Love' kan ik waarderen. Die laatste doet qua productie een beetje denken aan het werk van dj/producer David Morales rond die tijd.

Volgens mij is dit meer een album dat uitgebracht werd for old times' sake dan dat ze een commercieel succes voor ogen had, en in dat licht bezien is het best vermakelijk.