Ash - 1977 (1996)

Label: Infectious

1. Lose Control (3:36)
  2. Goldfinger (4:31)
  3. Girl from Mars (3:30)
  4. I'd Give You Anything (4:31)
  5. Gone the Dream (3:29)
  6. Kung Fu (2:17)
  7. Oh Yeah (4:45)
  8. Let It Flow (4:42)
  9. Innocent Smile (5:52)
  10. Angel Interceptor (4:04)
  11. Lost in You (4:19)
  12. Darkside Lightside (16:47)
Ash
Maar snel weer eens op zetten dan.

JolkiPalki
Ash schreef:
Maar snel weer eens op zetten dan.

Zal ik zeker doen

Sterke debuut cd en voor wie van dit genre houdt is dit zelfs een must. Goede songs, enthousiasme, sterke productie. Beter dan Foo Fighters of andere Amerikaanse bands.

Ash
Wat ik zo geweldig aan deze plaat vind is de eerlijkheid van Wheeler's lyrics. Oh Yeah, Let It Flow en Lost In You zijn perfecte voorbeelden over tienerliefde. Wheeler omschrijft, weliswaar simpel, maar perfect hoe we ons allemaal weleens gevoeld hebben.

dit was voor mij een van de grootste tegenvallers ooit.
ik was helemaal gek van de singles die ik al had aangeschaft.
Goldfinger, kungfu, girl from mars, angel interceptor
Dus ik dacht dat kan niet mis gaan met deze plaat.
Eigenlijk kon alleen Oh Yeah me wel bekoren en de rest klinkt me nog steeds als filler in de oren.

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Lekker album hoor, met natuurlijk de hits, maar hele album ligt lekker in het gehoor.

avatar van thetinderstick
20 jaar oud alweer. Leuke plaat vond ik het destijds. "Goldfinger" en "Oh Yeah" zijn nog steeds prachtig. Daarnaast nog een paar leuke nummers (o.a. "Girl From Mars"). Destijds draaiden we deze plaat regelmatig voor het uitgaan. Lachen als de 'bonustrack' voorbij kwam.. al die kotsgeluiden.. slappe lach! Ik ga deze weer eens opzetten..

avatar van trebremmit
Innocent Smile zou zo maar van Sonic Youth kunnen zijn, tof nummer wel. Aardig album ook wel met stevige gitaarrock, ik kende ze alleen van Goldfinger, maar ik heb deze gisteren voor een paar euro op cd kunnen kopen en daar heb ik geen spijt van.

avatar van Twinpeaks
Prima debuut, Ik hoor er ook Nada Surf in en heel soms Weezer. Destijds wel veel gedraaid , nu komt het er heel soms eens van. Bij voorkeur in de auto tijdens lange ritten. Goldfinger en Oh Yeah vind ik de parels hier. 3 en halve ster.