Astrosoniq - Speeder People (2006)

Label: Suburban

1. Red Glow (8:55)
  2. Grifter (4:29)
  3. Cold Hearted Guys Like Its Like It Loud (5:47)
  4. Lipstick Traces (4:42)
  5. Six Pack (4:15)
  6. Lonely Woman (3:28)
  7. Godeater (4:36)
  8. Rocket Science (2:16)
  9. Hot Chick (5:42)
  10. Orbital Relay (5:01)
  11. Red Uns Go Fasta (4:00)
  12. Submission (4:25)
  13. Quadrant EL 6500; It's Monster Surfin' Time (12:52)
avatar van jurado
osse stonerworst van de bovenste plank

avatar van cornucopia
Ik vind dat je deze band een beetje te kort doet door ze een stonerband te noemen. D'r zit zo veel meer in... Een van de beste platen van afgelopen jaar...

avatar van ariedirk
Ik vind hem een beetje tegenvallen, zitten hier en daar lekkere rifs, maar vind de plaat als geheel wat langdraaiig
Ben wel eens dat je de muziek tekort doet als je het stonerrock noemt. Zit veel space en psychedelic in. Ik had ze misschien liever als gewone stonerrock -band gezien. Ben benieuwd of ze nog met wat nieuws op de plank komen, het is allerminst een veelbelovend bandje.

Mark_Hijmans
stoer gitaarspel, met leuke gekte er doorheen. Mag van mij zo doorgaan. Voorlopig 4 sterren, maar wie weet na enkele luisterbeurten. Ik hoop dat ze binnenkort weer gaan optreden. Want volgens meerdere sites staan ze juist bekend om hun live-optredens. Ik heb wat video's bekeken en ik kick wel op dat psychedelische er doorheen.

idioot lekker albumpje. Goeie spacerock, met een heftige groove. Van Nederlandse bodem nog wel. Ja dit zet ik af en toe eens graag op.

Kingsnake
Toch is het gewoon stonerrock.
Want pyschedelica en space zijn elementen van de stonerrock.

avatar van Lau1986
Een heerlijk plaat waar stoner samenkomt met psychedelische rock. Heerlijke zware riffs worden afgewisseld met meer mellow momenten. Het past de muziek eigenlijk uitstekend. Prima album