nlkink schreef:
...heb ik wel moeite met de single edit van 'Won't Get Fooled Again'. Heb dat onding een paar keer aangehoord en kan niet wennen aan het knip- en plakwerk resultaat.
Wel leuk dat de non album tracks 'Let's See Action', 'Relay' en 'Join Together' er op staan. In feite hoogstaande outtakes van het Lifehouse/Who's Next project die in 1971-1972 op single zijn uitgebracht maar op andere compilaties nog wel eens ontbreken.
Ach, ik vind het eigenlijk wel leuk dat ze nu eens gekozen hebben voor de single-versie van WGFA. Aan de ene kant grenst het wel een beetje aan heiligschennis om in de (uiteraard veel betere) albumversie te knippen, maar die single was nu eenmaal mijn eerste kennismaking met The Who, dus toch blij dat ik 'm hier aantref.
Ik had, naast een stuk of zes reguliere albums, al een enkele verzamelaar van The Who (met de lange WGFA), maar ik vind deze toch een mooie aanvulling op het oeuvre dat ik in de kast heb staan. Bovendien behoorlijk compleet, inclusief die losse singles die hierboven genoemd zijn en die mij ook dierbaar zijn.
Komt bij dat de geluidskwaliteit van dit album behoorlijk goed is. Geen opgeblazen sound met veel compressie waarin je moeite hebt om de afzonderlijke instrumenten te onderscheiden, zoals bij po- en rock-remasters nog al eens gebeurt. Ik vind deze dubbelaar de 5 euro die ik er bij Amazon.de voor betaalde dubbel en dwars waard.