Neil Diamond - Velvet Gloves and Spit (1968)

Label: MCA

1. Two -Bit Manchild (3:08)
  2. A Modern Day Version of Love (2:53)
  3. Honey-Drippin' Times (2:03)
  4. The Pot Smoker's Song (4:04)
  5. Brooklyn Roads (3:41)
  6. Shiloh (2:59)
  7. Sunday Sun (2:49)
  8. Holliday Inn Blues (3:19)
  9. Practically Newborn (3:30)
  10. Knackelflerg (2:25)
  11. Merry-Go-Round (3:31)
avatar van heicro
Two -Bit Manchild en Brooklyn Roads zijn echte topper. De overige nummer zijn niet veel minder.
Neil Diamond was in zijn beginjaren nog puur en vooral een geweldige songwriter.

avatar van Bravejester
heicro schreef:

Brooklyn Roads is nog altijd mijn favoriete Neil Diamond nummer. Zo jammer dat dit nummer niet op Hot August Night uit 1972 staat, zeker als je live versies zoals deze hoort....

Neil Diamond - Brooklyn Roads (With intro Live in Seattle 1972) - YouTube

avatar van musicborst
Bravejester schreef:

Neil Diamond - Brooklyn Roads (With intro Live in Seattle 1972) - YouTube

Ken je deze box? Aanrader voor iedere Neil Diamond liefhebber!

disc 3, track 2

Edit: Ik zit nog wat verder te snuffelen en hier is nog een live versie te vinden:
Neil Diamond - Hot August Night / NYC (2009)