Tennis - Ritual in Repeat (2014)

Label: Communion

1. Night Vision (4:16)
  2. Never Work for Free (3:28)
  3. Needle and a Knife (3:23)
  4. I'm Callin' (3:34)
  5. Bad Girls (4:31)
  6. Timothy (4:06)
  7. Viv Without the N (3:44)
  8. Wounded Heart (1:49)
  9. This Isn't My Song (3:31)
  10. Solar on the Rise (3:08)
  11. Meter and Line (2:31)
avatar van Urbanoetang
Erg leuke callback naar 70's en 80's pop dit, en een stukje beter en veelzijdiger dan het voorgaande werk. Fris, onbezonnen en zomers (wat dat betreft komt hij eigenlijk ook net te laat uit). Prima voor tussen de wat zwaardere of melancholische platen door.

Ozric Spacefolk
Deze plaat scoort op Musicmeter nu al hoger dan de voorgaande. Ik ben benieuwd, want in principe bevalt hun muziek mij uitstekend.

Ozric Spacefolk
Erg lekkere plaat met tegen Kate Bush aanhangende zang. De rest van de muziek is erg organisch en hebben een surfpop-sfeertje. Erg zomers dus, erg naief, maar wel gewoon erg lekker.