Blackmail - Aerial View (2006)

Duitsland
Label: City Slang

1. Electricido (1:28)
  2. Moonpigs (3:51)
  3. Today [Limited Edition Bonus Track] (4:08)
  4. Couldn't Care Less (4:12)
  5. Meddlesome (3:03)
  6. Away with the Fairies (5:01)
  7. Everyone Safe (3:43)
  8. Me and My Shadow (3:29)
  9. Never Forever (3:31)
  10. Splinter (3:58)
  11. Armory (2:47)
  12. Soulblind (3:57)
Ik heb dit album nou al een paar keer beluisterd en het is best goed... Een aanrader!

avatar van HiLL
Lekkere plaat dit zeg! Lekker energiek, tikkeltje bombastisch hier en daar en vooral hele lekkere gitaarriffs! Gekregen en totaal onbekend voor me verder en blijkbaar hier ook. Kan hem aanraden als je van Muse houdt. 4*

avatar van HiLL
De stem doet mij naast de zanger van I Am Kloot ook aan die van Placebo denken. Mensen die van Placebo houden zouden dit album met gemak kunnen waarderen. Energieke plaat!

avatar van HiLL
Sorry maar ik ga hier weer reclame voor maken. Ik verhoog mijn stem naar 4,5* Het klinkt allemaal zo lekker. Op het eerste gehoor is het niet meteen dat je achterover valt van je stoel, echter na meedere luisterbeurten wel! Lekker riedeltjes, verassende tussenstukken maken dit absoluut een aanrader. Plus het feit dat deze plaat gewoon rockt!

You like Placebo? You like Muse? You like Blackmail!

Ik weet het niet. Paar keer hun tracks op Myspace beluisterd, maar het valt me tegen. Moonpigs doet me niks (beetje verse-chorus-verse en niet bijzonder), Same Sane beetje hetzelfde verhaal. Evon vond ik echter wel lekker, alleen die riff is wel heel herhalend, had zeker een solootje in gemogen. Staan er gewoon matige tracks op hun space, of ga ik dit toch niks vinden?

avatar van frankvankesteren
Vind het toch raar dat hier slechts 3 keer op gestemd is. Dit klinkt namelijk (vooral op een nummer als Everyone Safe) als Placebo, en zoals HiLL al aangaf, ergens in de verte ook als Muse... en inderdaad: ik vind het mooi. Maar eens wat meer zien te vinden

Jornaquin
HiLL schreef:

You like Placebo? You like Muse? You like Blackmail!

Placebo? Yes. Muse? A bit. Blackmail? No fucking way. 1,5*

Pfff

Hoe kwam je eigenlijk bij dit album?

Jornaquin
Had het eens van Elard gehad denk ik, zag het staan bij mijn files en dacht heej dat ken ik niet:p. Geluisterd maar het is het gewoon niet .

avatar van Joy4ever
HiLL schreef:
You like Placebo? YES!! You like Muse? YES!! You like Blackmail! HELL NO!!

avatar van Blus
Heb hem nu een keer of vijf gehoord, hij wordt steeds beter. Lekkere muziek. Mooie riffs, stevig, fijne stem. Zeker ook een aanrader voor alle Calla fans.