The Church - A Psychedelic Symphony (2014)

Alternatieve titel: Live at Sydney Opera House with the George Ellis Orchestra

Australiƫ
Uitgebracht in eigen beheer

1. Metropolis (2:57)
  2. Sealine (4:17)
  3. Lost (4:48)
  4. Almost with You (4:51)
  5. Anchorage (6:24)
  6. Pangea (3:55)
  7. Unguarded Moment (3:55)
  8. Myrrh (4:33)
  9. Never Before (5:43)
  10. Grind (7:46)
  11. Happy Hunting Ground (5:59)
  12. Ripple (6:11)
  13. Reptile (5:51)
  14. Two Places at Once (7:27)
  15. Disillusionist (7:12)
  16. Spark (3:50)
  17. On Angel Street (7:29)
  18. Under the Milky Way (6:27)
  19. Space Saviour (5:16)
  20. Tantalized (9:55)
avatar van TEQUILA SUNRISE
Wat een parel ontdek ik vanavond! Enkele nummers beluisterd en die klinken erg mooi, album zal wel weer lastig te verkrijgen zijn.

Het album, 2cd en ook dvd waren ten tijde van release zeker niet lastig te verkrijgen maar dat zou nu weleens anders kunnen zijn. Tis met zoveel van The Church zo, zeker hun echt oude werk. Gelukkig was ik er ooit op tijd bij, staat letterlijk alles hier, cd en een enkele lp. Dank aan MOV, hopende op meer nog in den toekomst. Deze werkelijk machtig en prachtig. De toevoeging van het orkest ook echt een toevoeging. Genieten de volle mep. En ook een fraaie dwarsdoorsnede van hun eigen oeuvre dus, bekende en wat minder bekende tracks maar ook songs uit hun beginjaren ja, denk aan Myrrh, geweldige track altijd al, Tantalized in een spannende 10 minuten uitvoering, Almost with you, een favo mijnerzijds, en nou ja, etc etc en etc. The Church blijven actief op hoog niveau. Mooi mooi