Kevin Coyne - Marjory Razorblade (1973)

Label: Virgin

1. Marjory Razorblade (1:46)
  2. Marlene (2:43)
  3. Talking to No-One (2:32)
  4. Eastbourne Ladies (4:39)
  5. Old Soldier (3:53)
  6. I Want My Crown (4:20)
  7. Nasty (5:05)
  8. Lonesome Valley (2:58)
  9. House on the Hill (4:53)
  10. Cheat Me (3:45)
  11. Jackie and Edna (4:05)
  12. Everybody Says (4:24)
  13. Mummy (4:10)
  14. Heaven in My View (3:17)
  15. Karate King (3:18)
  16. Dog Latin (4:56)
  17. This Is Spain (2:10)
  18. Chairmans Ball (3:15)
  19. Good Boy (2:39)
  20. Chicken Wing (4:23)
  21. Lovesick Fool * (2:20)
  22. Sea of Love * (3:05)
Kalamitsi
bikkel2 schreef:
Erg van genoten en zeker van plan om nog wat verder te snuffelen in zijn discografie.

Kevin Coyne - I Want My Crown (2010) - MusicMeter.nl. Ben fan. Zorgvuldig door zijn zoon samengestelde compilatie. Omvat zijn beste periode. Kroon dik verdiend. Te beluisteren op spotify. Te koop via discogs. Mijn favoriete albums: Dynamite Daze en niet te vergeten Bursting Bubbles.

avatar van potjandosie
ooit alle seventies albums van de man op LP gehad t/m "Sanity Stomp". destijds allemaal van de hand gedaan, toen de cd zijn intrede had gedaan. zie dat de man daarna nog 13 reguliere albums heeft gemaakt. ken er geen van. mijn favoriete albums deze "Marjory Blade" en "Dynamite Daze". "Babble" kon ik niet behappen vanwege de hysterische stem van Dagmar Krause. vraag me af of zijn duo album met Brendan Croker nog ergens verkrijgbaar is.

avatar van bikkel2
Kalamitsi, bedankt voor de tip!

avatar van Lura
BoyOnHeavenHill schreef:
volgens mij ben ik iets jonger dan jij, Lura.

Word begin januari 66.

avatar van BoyOnHeavenHill
Word begin februari 64!

avatar van Paalhaas
AdrieMeijer schreef:
De muziek is slechts weggelegd voor een heel klein deel van de mensheid, en dat is eigenlijk maar goed ook. Stel je voor dat je in de supermarkt ineens Dog Latin of Karate King uit de speakers hoort komen.

Maar goed ook?! Klinkt als een fantastische alternatieve werkelijkheid.

avatar van Rudi S
Word in April 64 en luister al 47 jaar naar dit prachtige album.
Kevin Coyne .
Oor popjournalist Bert van de Kamp heeft mijn ermee laten kennismaken.

avatar van AdrieMeijer
Zonder Bert zou mijn platencollectie er ook heel anders uitgezien hebben. Zijn KC recensies waren zo lovend, ik móést die platen wel kopen. Als ik me goed herinner was de slotzin van de Millionaires and Teddybears recensie: "Gaan we dit nou wéér met zijn allen negeren? Nee toch?"