Songs: Ohia - Journey On: Collected Singles (2014)

Rock / Country
Label: Secretly Canadian

1. Boys (2:47)
  2. Trans Am (2:53)
  3. Freedom Pt. 2 (3:22)
  4. Soul (5:44)
  5. Waltham: Simply Unite the Name (2:23)
  6. Napoleon: How We Have Ranged (3:10)
  7. Vanquisher (2:16)
  8. Nay Tis Not Death (3:37)
  9. 7th Street Wonderland (3:24)
  10. Darling You Are… (4:04)
  11. How to Be Perfect Men (4:04)
  12. Journey On (6:49)
  13. Fade Street (4:10)
  14. Lioness (6:15)
  15. The Gray Tower (4:39)
  16. Black Link to Fire Link (5:26)
  17. Keep It Steady (3:23)
  18. United of Lost Alone (4:52)
avatar van chevy93
Interessant. Kan iemand hier wat meer over vertellen?

Sietse
Het is een box met 9 7" releases die in een keer zijn heruitgegeven.

avatar van nikon42
om stil van te worden zooo mooi.

avatar van Nakur
Ik heb een boel van de originele singles al en ben blij dat The Grey Tower 7" nu voor iedereen (ook op Spotify) beschikbaar is. Dat is een van mijn, zo niet favoriete, JM track. Had zo op Didn't It Rain kunnen staan.

avatar van Zoute Popcorn
Ik ken bijna alles van JM, toch ken ik maar een handjevol nummers van dit album. Toch maar eens proberen dan.

avatar van Ducoz
Eigenlijk draai ik nooit singletjes, de CD is hierbij wel een uitkomst. Jammer dat ze alle singles (Inc die van splits) er op zetten, behalve Howler en Translation (van de My Morning Jacket split).. Ik weet eigenlijk ook niet of die 10 min + nummers er op hadden gepast (op 7").

avatar van Leeds
Eigenlijk een heel mooie verzameling liedjes. Schitterende verzameling.