Sadus - Out for Blood (2006)

Label: Mascot

1. In the Name Of... (6:10)
  2. No More (4:51)
  9. Freak (2:57)
  10. Cursed (8:10)
  11. Crazy (5:40)
avatar van paulisdik
Eigenlijk is dit best wel een van de betere Sadus albums die ik heb gehoord alleen het is weer wat anders met langere nummers dan normaal gesproken , De eerste keer dat ik dit album luisterden raakte ik niet overtuigd an deze album maar laatst weer een aantal keren beluisterd maar ik vind het een best goeie album.

Empyrium
Inmiddels al de 5 volle punten waard, waanzinnig album. Slayer mocht willen dat het nieuwe album zo klinkt als deze. Heerlijke Thrash met oa de voormalige bassist van Death.

avatar van paulisdik
Empyrium, Je kan natuurlijk ook overdrijven

avatar van noisecommando
"Empyrium, Je kan natuurlijk ook overdrijven" .

Zeker als je dan ook nog niet het historische besef hebt dat de zgn. voormalige bassist van Death van origine gewoon altijd de bassist van Sadus is geweest. Nog voordat hij door Chuck van Death was gevraagd. Die zijn basspel bewonderde op de eerste twee Sadus platen

Empyrium
noisecommando schreef:
"Empyrium, Je kan natuurlijk ook overdrijven" .

Dat wist ik wel want heb alle Sadus platen.

avatar van Fake_world
zeer goed plaatje, geen uitschieters maar ook geen missers. een heerlijke plaat die me blijft boeien.