DuvelDuvel - Van Aap Naar Primaat (2002)

Uitgebracht in eigen beheer

5. Pimp Rappers

met Opgezwolle

6. Wat T Is
avatar van pascal83
Een erg goede EP, met 'Bedankt voor die Stank' als uitschieter (een van de beste DuvelDuvel tracks).

Pauper
...sowieso goede plaat naast Bedankt voor die Stank, met Boomstam Rotterdam en Pimp Rappers is feest compleet.

avatar van o zo duits
Heerlijk EPtje. Zeker 3, 5* waard, al vind ik persoonlijk 4*wel op zijn plaats.

Oja, bij de stemmen:

Iemand met de naam HIPHOP4EVER die hier 0,5* voor geeft.... noem ik lachwekkend!

word wakker pappie..

Op Zevenkleuren word je even klaar gestoomt voor de volgende meesterlijke tracks.
Lekkere speelse beat paar fijne punchlines.
Bedankt voor die stank is voor al die haters.
Boomstam Rotterdam Een beat waar je U tegen zegt simpel maar o zo lekker.
Pimp rappers Met Opgezwolle om de hoek dikke track alleeen om die lines die gedropt worden..

als een rap een vrouwtje was, zou ze zeggen: ik heb hoofdpijn

geniaal begin van een sterke plaat van die apen. Dit is voor mij de eerste plaat met goede beats en geniale flow. Hierna werd het steeds beter met de Waarheid en natuurlijk Aap-O-Theek.

waar zijn die stemmen van in Zevenkleuren???

"zeg baas, volgens mij is uw machtsoverwicht een beetje uit balans " etc...

avatar van MAS
MAS
Lekkere EP van Duvel. Ik kijk erg uit naar zijn nieuwe mixtape/album dat dit jaar komt.

avatar van Dociz
boomstam rotterdam vind ik een van de beste duvel tracks, hij blijft maar gaan,

avatar van Stapler
Word. En die samples zijn ook leuk: Waar is die knop voor?..

avatar van KILLERBEE99
Bedankt voor die Stank