Frank Zappa - A Token of His Extreme Soundtrack (2013)

Label: Zappa

1. The Dog Breath Variations / Uncle Meat (4:02)
  2. Montana (6:44)
  3. Earl of Duke (5:49)
  4. Florentine Pogen (11:08)
  5. Stink-Foot (3:58)
  6. Pygmy Twylyte (7:47)
  7. Room Service (12:12)
  8. Inca Roads (9:51)
  9. Oh No / Son of Orange County (7:10)
  10. More Trouble Every Day (7:17)
  11. A Token of My Extreme (1:25)
avatar van saxotoon
Ik heb hem besteld en hij is al onderweg. Dat gaat dus sneller dat RV2, die komt waarschijnlijk pas samen met Roxy.
Naar deze ben ik ook wel erg benieuwd, de DVD ken ik niet. Heeft hier iemand wat meer achtergrondinformatie over?

saxotoon schreef:

FOK.nl / Reviews / Frank Zappa - A Token Of His Extreme / FOK!frontpage - frontpage.fok.nl

avatar van Reinbo
Geweldig concert. Ken de dvd, niet de cd, maar de band is hier helemaal top en een geweldige tracklisting. Doet volgens mij helemaal niet onder voor Roxy,mocht die ooit uitkomen. Zal m ook maar snel bestellen.

Reinbo schreef:

En hij klinkt magnifiek!!

avatar van Stalin
In mijn optiek al net zo'n zinloze uitgave als de Baby Snakes Soundtrack die recentelijk is uitgebracht...

Die soundtrack is trouwens door de ultieme Zappa website IINK niet eens opgenomen in de boekhouding !

Stalin schreef:

Waarom vind je dit zo zinloos dan? Omdat het eerder op bootleg en dvd is verschenen?

avatar van saxotoon
Voor mij is hij zeker niet zinloos omdat ik geen DVD-speler aan mijn geluidsinstallatie heb hangen. En als hij magnifiek klinkt hoop ik alleen nog maar dat hij morgen binnenkomt, dan ligt hij nog lekker onder de kerstboom.

avatar van saxotoon

Dank je voor de link, nou weet ik wat ik mis tot de postbode geweest is.

freakey schreef:

Ik kan net zo goed de dvd opzetten met de tv uit, daar komt het naar mijn idee toch een beetje op neer.

Nee, aan deze opgedofte muzikale scheet van De Snor zal in kolchoz Stalin niet geroken worden...

avatar van saxotoon
Ik heb mijn exemplaar mogen ontvangen en ben er erg blij mee. Een prachtige geluidskwaliteit en schitterende muzikaliteit. Weer eentje om vrolijk mee te bléren.

avatar van Stalin
Official Release 98 is een feit...
Joe's Camouflage

Rehearsal tape van een zeer kortstondige 1975 Mothers variant die nooit live gespeeld hebben.

avatar van WoNa
Eindeloos jammer dat nou net de solo van Inca Roads verpest wordt door die kleifiguren. Ik had wel eens willen zien wat Zappa allemaal speelt. Verder is het concert echt prima.

Toen ik de dvd vlak voor mijn vakantie weer eens draaide en op zoek ging naar informatie over de bandleden, las ik dat Tom Fowler een aantal weken daarvoor was overleden. 73 Als ik het mij goed herinner. De enige in de band die, op één moment na, alles doet om niet op te hoeven vallen. Ruth Underwood, George Duke, Chester Thompson en Napoleon 'Murphy' Brock zijn allemaal in grootse vorm. En Zappa is gewoon FZ natuurlijk. Een plaat hoef ik er niet van. Ik heb de dvd al. De kwaliteit is niet optimaal overigens, want direct van video overgezet. De Free Record Shop had vaak dit soort dvd's drie voor €15. Prima buy dus voor die prijs.