Kurtis Blow - Kingdom Blow (1986)

Label: Mercury

1. Street Rock (8:58)

met Bob Dylan

2. The Bronx (3:51)
  3. Unity Party Jam (4:18)
  4. Sunshine (4:11)
  5. Magilla Gorilla (5:40)
  6. I'm Chillin' (5:30)
  7. Kingdom Blow (4:06)
  8. Reasons for Wanting You (5:40)
Mayne
Street Rock met Bob Dylan is vet, wie Bob wilt horen rappen (voor heel eventjes dan) moet dit zeker uitchecken!

Antonio
Bob rapte toch al op Subterranian Homesick Blues in januari 1965 ?

Sterker nog...Bob heeft rap uitgevonden

avatar van Slowgaze
Neen, Bob heeft het van de negers die praatten terwijl ze blues speelden. Zoals Bob eigenlijk alles jatte van de negers én Woodie Guthrie.

avatar van MAS
MAS
Zeer matig album van Kurtis Blow. Soms denk je dat het de goede kant op gaat, maar vervolgens komt telkens er weer een rare twist die het nummer verpest, zoals een zingende Kurtis Blow of een matig instrumenteel stuk. Sunshine bijvoorbeeld begint goed met raps over een beatbox beat totdat Kurtis bij het tweede refrein opeens raar begint te zingen... De eerste en de laatste track zijn gewoon prima, alles daartussenin kun je gerust overslaan.