rkdev schreef:
Gisteren de man live aan het werk gezien in de zeer leuke (en kleine) zaal 'Gloria' in het centrum van Keulen. Met perfect geluid speelde Neil in 2 uur en een kwartier 'n gedreven show met een dwarsdoorsnede van zijn euvre (Split Enz, Crowded House, Finn Brothers, Pajama Club, solo) maar de nadruk lag natuurlijk op dit album (7 nummers).
De nieuwe songs deden het erg goed tussen het andere werk en ik zou graag de live versies eens op een EP willen zien, want wat ontdaan van de electronica kwamen de nummers misschien nog wel beter tot hun recht. Speciale vermelding daarbij voor de nummers 'In My Blood' en 'White Lies and Alibis'.
Wel mooi. Ik had jouw verslag van het concert in Keulen nog niet gezien, maar je beleving komt wel erg overeen met de mijne van het concert gisteren in Carré. Zie ook mijn verslag
hier
Jouw idee van een EP met de iveversies van de nummers van dit album vind ik een erg goede optie, omdat ze inderdaad live soms nog mooier uitkomen dan op de cd. Ik zou zeggen; Laat het Neil Finn even weten