The Killers - Direct Hits (2013)

Alternatieve titel: 2003-2013

Rock / Pop
Label: Island

1. Mr. Brightside (3:43)
  2. Somebody Told Me (3:18)
  3. Smile Like You Mean It (3:57)
  4. All These Things That I've Done (5:03)
  5. When You Were Young (3:40)
  6. Read My Mind (4:06)
  7. For Reasons Unknown (3:33)
  8. Human (4:05)
  9. Spaceman (4:45)
  10. A Dustland Fairytale (3:45)
  11. Runaways (4:05)
  12. Miss Atomic Bomb (4:54)
  13. The Way It Was (3:52)
  14. Shot at the Night (4:02)
  15. Just Another Girl (4:22)
  16. Mr. Brightside [Original Demo] * (4:22)
  17. When You Were Young [Calvin Harris Remix] * (6:12)
  18. Be Still * (4:33)
avatar van rolandobabel
Voor mij waren the Killers nooit een albumband, m.a.w. het idee van een verzamelaar vind ik een geweldig idee, want uiteindelijk heeft the Killers vele goede nummers gemaakt.. Alleen had ik graag Shadowplay gezien. Dit zie ik toch een van hun beste nummers. Daarnaast had ik het een gewaagde keuze gevonden als ze in plaats van when you were young de single versie de abbey road versie hadden gekozen, of anders sams town van de abbey road sessies. Verder ontbreekt Jenny was a friend of mine en had er wel een nummertje minder van hun laatste album opgekund. Maar het zal moeilijk zijn hun toe te geven dat het album dat je recent gemaakt hebt, niet zo best is. Verder staat Bones er niet op, maar dat nummer mis ik totaal niet. En waarom geen kerstnummer? Dont shoot me santa is beter dan wat ze Battle Born en Day and age bijelkaar. Maar ik heb geen idee of dit nummer wel een 'hit' was in the USA. Ik denk dat ik maar mijn eigen spotify verzameling ga maken.........

avatar van coldwarkids
Bones had er ook bij moeten staan toch? ook een single geweest. Goede tracks allemaal, dat wel. Shot At The Night vind ik tegenvallen helaas

avatar van Arrie
rolandobabel schreef:

Je weet dat het een Joy Division-cover is?

@Arrie yep

avatar van stoepkrijt
Een chronologische opsomming van bijna al hun singles. Spannend hoor

Samen met Keane is The Killers de eerste band waarvan ik fan werd. Allebei zijn ze ongeveer even lang bezig, en allebei vinden ze het (nu al!) tijd voor een verzamelaar. Allebei komen ze op de proppen met een opsomming van singles en allebei brengen ze hun album uit op 11 november. Toeval bestaat niet, zegt men wel eens.

Ik weet niet zo goed wat ik van dit album moet vinden. Mijn Killers-hart vind het gros van deze nummers erg goed, maar mijn boerenverstand zegt dat dit een totaal overbodig album is.

De eerste nieuwe single Shot by the Night doet me trouwens nog niet veel.

avatar van Man of Sorrows
stoepkrijt schreef:

Laat het dan ook nog eens absolute soundalikes zijn. Sinds hun concert in Vorst dit jaar zal je me nooit nog op één slecht woord over deze band betrappen, maar dergelijke releases zijn vanzelfsprekend overbodig (en voeden steeds een geruchtenmolen over mogelijke split).

avatar van coldwarkids
Shadowplay was ook geen hit rolandobabel

avatar van rolandobabel
ik heb hem vaak langs zien komen op MTV, leuke video, met clips van de film Control er in, betekent dat dan niet dat het een hit is? Zowiezo vind ik het jammer dat het geen best of is, dan had er ook een nummer van de abbey road studios opgekund, zoals when you were young of sam's town....

avatar van Editoor
Just another girl is toch nog niet uitgekomen?

avatar van gewe
ik vraag me af,is dit misschien de laatste stuiptrekking van The Killers???

avatar van Bruce Almighty
Leuke verzameling, maar ik vind het wel jammer dat Jenny Was A Friend of Mine, Bones en This River is Wild er niet op staan. Shot at the Night bevalt mij op zich wel. Benieuwd wat Just Another Girl voor iets is.

avatar van niels78
Please.. Direct hits. Bij deze is het definitief dat the Killers nooit meer op niveau zullen komen. Als ik deze nummers wil horen, zet ik ze toch gewoon op. Wat brengt ons dit nu?! Hebben ze inkomsten nodig?!

avatar van Castle
Ik kan me niet aan de datum en de draak met deze opsomming ontrekken... immers 11-11 is begin van de carnaval

avatar van Stefan1979
Geen toegevoegde waarde...

avatar van CoExiSt
Het deluxe album is inmiddels gelekt. Het oude werk klinkt nog steeds goed. Leuk detail is dat de tracklisting in de volgorde staat van de release data van de singles.
Nieuwe nummers "Shot At The Night" en "Just Another Girl" klinken erg goed.

Toevallig genoeg heb ik tickets gewonnen voor het MTV EVA concert van The Killers in Paradiso op 8 novemer a.s. Ik hoop dat ze de nieuwe nummers live spelen.

avatar van starsailor
gewe schreef:
ik vraag me af,is dit misschien de laatste stuiptrekking van The Killers???

Laten we het hopen

avatar van rimkowolfs
onnodig album, maar wel mooi.

Nieuwstad
Als ze echt zo woedend zijn waarom hebben ze dan wel 3 nieuwe nummers aangeleverd voor dit album?

stoepkrijt schreef:
Een chronologische opsomming van bijna al hun singles. Spannend hoor

De eerste nieuwe single Shot by the Night doet me trouwens nog niet veel.

The Killers hebben zelf gezegd dat ze het veel te vroeg vinden voor dit album, het is echter heel lang geleden al afgesproken met de platenmaatschappij en contractueel vastgelegd dus ze konden er niet meer onderuit helaas

avatar van luigifort
Ben het zelf nooit zo eens met greatest hits van een band die amper tien jaar bestaat en drie of vier albums heeft uitgebracht..beetje zelfde als snow patrol..maar wie weet ga ze daar zelf niet meer over..doe mij maar n best of na een plaat of zes.

avatar van Juul1998B
Jammer dat just another girl nooit op een album is verschenen, haalt veel mooie herinneringen naar boven!