Michael Jackson - The Best Of (1975)

Pop / Soul
Label: Motown

1. Got to Be There (3:19)
  2. Ain't No Sunshine * (4:09)
  3. My Girl * (3:05)
  4. Ben (2:41)
  5. Greates Show on Earth * (2:47)
  6. I Wanna Be Where You Are (2:56)
  7. Happy (Love Theme From (3:22)
  8. Rockin' Robin (2:29)
  9. Just a Little Bit of You * (3:14)
  10. One Day in Your Life (4:10)
  11. Music and Me (2:33)
  12. In Our Small Way * (3:39)
  13. We're Almost There (3:37)
  14. Morning Glow (3:32)
  15. With a Child's Heart * (3:33)
Davez
Tja dit zijn zowat alle hits uit de motown-periode. Inclusief de wereldhits ben en one day in your life.

Ik vind het allemaal wel goed hoor 3.5

avatar van Bartjeking
Dit is zo ongeveer de allereerste plaat die ik gekocht heb op een 2e hands markt. Ik vergeet het nooit meer. Ik was een jaar of 8 en was helemaal weg van michael Jackson. Dit was gebaseerd op een grijs gedraaid cassettebandje van Dangerous. Toen ik deze plaat op de zwarte markt van Hamont zag liggen vroeg ik mijn vader om een gulden en ik was gelukkig tot in mijn ziel. Jaren later is deze plaat door een te hete zomer helemaal kromgetrokken (net zoals michael) en is het niets meer dan een herinnering aan die mooie tijden. Jeugsentiment: 5 sterren. De muziek op de plaat kan ik helaas niet meer dan 3 sterren geven.

Lacoste
Tja wat moet ik hier over zeggen, dit is gewoon super, elk nummer ! Dat je de muziek op deze plaat maar 3 sterren weet te geven is echt verschrikkelijk! Daarom 5***

avatar van rkdev
Erg mooie verzameling nummers uit Michaels Motown periode.