Racer X - Superheroes (2001)

Rock / Metal
Label: Mascot

1. Superheroes (4:39)
  2. Let the Spirit Fly (3:47)
  3. Godzilla (4:50)
  4. Dead Man's Shoes (4:07)
  5. King of the Monsters (4:51)
  6. Mad at the World (4:00)
  7. Evil Joe (4:00)
  8. That Hormone Thing (4:38)
  9. Viking Kong (5:03)
  10. Time Before the Sun (7:15)
  11. O.H.B. (4:10)
Nee, het doet me niks dit album geef ik gewoon 5 sterren en probeer me maar eens tegen te houden!

Fuck, hoe moet ik deze plaat nou omschrijven. Hmm. nou om te beginnen energiek! Paul Gilbert op gitaar en Scott Travis op drums, dan weet je hoe laat het is. Het eerste nummer "Superheroes" knalt er meteen genadeloos tegenaan, prachtig.

Daarbij biedt deze plaat een gezonde dosis humor wat het allemaal nog makkelijker de oren binnen doet laten glijden.

Jammer, dat bijna niemand deze plaat kent.

avatar van Guinness1980
Klinkt lekker in het gehoor. Gisteren voor de eerste keer geluisterd. Tot nu toe een 3,5

avatar van Germ
Germ (crew)
Hoor Superheroes net voorbij komen op de radio. Ken deze band alleen van naam, maar het is wel erg Painkiller-era Judas Priest wat je hoort...
Het gitaarspel vervolgen doet me denken aan Impellitteri, wat misschien niet zo verwonderlijk is aangezien beide gitaristen volgens mij uit de Mike Varnay stal komen.