Big Sean - Hall of Fame (2013)

Label: GOOD

1. Nothing Is Stopping You (5:03)
  2. Fire (4:22)

13. World Ablaze (4:48)

met James Fauntleroy

14. Ashley (4:22)

met Miguel

15. All Figured Out (4:44)
  16. Mula [Remix] * (5:54)

met 2 Chainz, Meek Mill en Earlly Mac

17. Switch Up * (5:08)

met Common

18. Guap * (4:31)
Had er wel meer van verwacht, maar het is beter dan Finally Famous dus een voldoende.

De hardste track is 'Control' maar die staat er niet op. jammer.

avatar van overmars89
Beetje wat ik er van verwacht had, een album dat nergens heel bijzonder wordt. Géén track vind ik echt boeiend, behalve een paar 'ignorant' trap nummers zoals Mona Lisa & Milf en dat komt eigenlijk meer door de beats.

Het album 'finally famous' en mixtape 'detroit' konden mij ook allebei niet bekoren. Geef mij maar de 'finally famous' mixtapes van Big Sean, daar vond ik Big Sean nog scherp voor de dag komen. Helaas heeft hij nooit echt die lijn weten door te zetten.

avatar van Jordyp
Matig, net als zijn debuutalbum. De groei die je hoopt te zien op het volgende album, hoor ik eigenlijk nergens. Big Sean komt als rapper teveel tekort en is daardoor teveel afhankelijk van zijn producties en gastartiesten.

Enkel Fire is een positieve uitzondering. Tracks als Fire hadden natuurlijk ook veel meer op dit album moeten staan, tracks met haast vals gezang, maar wat toch erg lekker klinkt.

avatar van kobe bryant fan
Beware is wel erg lekker, vooral die melancholische vibe.
Is de rest vergelijkbaar?

kobe bryant fan schreef:
Beware is wel erg lekker, vooral die melancholische vibe.
Is de rest vergelijkbaar?

Sommige nummers, maar er staat ook wat troep op die je nooit van je leven meer op zal zetten.

avatar van kobe bryant fan
Holla schreef:

Haha, dan waag ik het er binnenkort eens op!

avatar van Silky & Smooth
Ik heb de Deluxe-versie hiervan (vanwege het shiny hoesje), maar dat is net iets teveel van het goede. De bonustracks voegen niks toe. Eigenlijk is het album zonder de bonustracks al te lang. Vanaf First Chain daalt het niveau. Alleen Sierra Leone en All Figured Out zijn nog sterke tracks. Sean had er beter aan gedaan om er een compact album van te maken. De sterke nummers verbleken namelijk een beetje door het langdradige einde.

Beware .

Benieuwd of deze dan zoveel slechter is dan Dark Sky Paradise, dat vind ik namelijk een erg leuk album.

Johnny Marr schreef:
Beware .

Heel veel slechter zelfs

Heel veel slechter zelfs

Vooral te lang. Maar een nummer als 10 2 10, dat verzin je toch niet? Zooooo ziek slecht
Vooral de laatste vijf nummers zijn te langdradig en sommige zelfs overbodig.
Beware, First Chain en Sierra Leone zijn m'n favorieten.

Johnny Marr schreef:

Vooral de laatste vijf nummers zijn te langdradig en sommige zelfs overbodig.
Beware, First Chain en Sierra Leone zijn m'n favorieten.

wat dacht je van 'freaky'.... Ik herinner me nog dat hij het had over 'Memoirs of a Detroit Player', Eminem vind mijn album vet, blablabla. En dan zet je hem op en hoor je freaky. Hulde.

Holla schreef:

Vet vage skit inderdaad, slaat nergens op, gaat echt helemaal nergens over.