Anthony Phillips - Invisible Men (1983)

Label: Virgin

1. Golden Bodies (3:16)
  2. The Women Were Watching (4:46)
  3. Traces (4:49)
  4. Exocet * (3:19)
  5. Love in a Hot Air Balloon (3:42)
  6. Going for Broke (3:30)
  7. Falling for Love (3:33)
  8. Sally (3:53)
  9. I Want Your Heart (3:51)
  10. Guru (4:42)
  11. It's Not Easy * (4:47)
  12. My Time Has Come (4:48)
  13. Trail of Tears * (5:31)
  14. The Ballad of Penlee * (3:35)
  15. Alex * (5:39)
avatar van Janz
Dat Anthony Phillips een veelzijdige duizendpoot is toont hij maar weer aan met deze synthesizerplaat. Lekkere wegwerppop. Niet alle nrs zijn even goed, maar Golden Bodies, Traces, I want your heart en The ballad of Penlee zijn het beluisteren meer dan waard.

WPE
nee, dit is echt een van zijn mindere albums. Al zijn PPP platen zijn van een constant niveau, maar deze...nee, niet echt interessant om aan te schaffen. Hij heeft veel betere gemaakt.
Niet dat er niet een paar leuke nummers op staan, maar over het geheel genomen gaat Invisible Men toch wel vervelen.

avatar van DeWP
toch...melodieus en op zich zijn de nummers niet echt slecht. Dus: 3 sterrekes...