Joey Bada$$ - Summer Knights (2013)

Label: Cinematic

13. Amethyst Rockstar

met Kirk Knight

14. Reign
  15. Sorry Bonita

met Dyemond Lewis, Chuck Strangers, Dirty Sanchez, A La $ole, Kirk Knight, De$$y Hinds en CJ Fly

16. #LongLiveSteelo *
  17. Unorthodox *
avatar van Delars
Dope, ik wou hem net toevoegen.
Wat veel gast artiesten zeg. De tracks die ik tot nu toe gehoord heb overtuigen me nou niet bepaald..

avatar van Holla
Was je net voor . Inderdaad een hoop gasten, meer dan 1999. Gek genoeg gaan 95 Til Infinity en Amethyst Rockstar me steeds meer liggen, vond ik eerst maar flutnummers. Word is Bond is natuurlijk een koningstrack .

Maar 1x CJ Fly... na Joey de beste van Pro Era imo, jammer. Benieuwt naar #LongLiveSteelo

avatar van He$$el_01
Sterker nog, CJ is beter als Joey imo.

Ben hier wel benieuwd naar. Een soort opwarmertje voor zijn album hoop ik.

avatar van Holla
Mooie voorbode voor wat er in juni allemaal gaat droppen

avatar van Delars
Dat zal niet zoveel meer zijn denk ik..

avatar van He$$el_01
Zal inderdaad meevallen deze twee dagen.

avatar van Holla
Lol, excuses ik bedoelde juLi*

Rene1979
eerste project dacht ik echt dat Joey het talent voor de toekomst zou zijn hoop niet dat hij het verknalt met teveel k nummers

avatar van Ola
Ola
Nu gratis te beluisteren en te downloaden op: Joey Bada$$ - Summer Knights - Pro Era - livemixtapes.com

avatar van Feelthatmc
Toch benieuwd naar deze mixtape zijn 1999 en Rejex vond ik toch erg sterk

avatar van Harderwiek
Vind het wat tegenvallen. Misschien dat ik te hoge verwachtingen had. Staan alsnog een paar heerlijke nummertje op, daar niet van.

Vind 1999 stukken beter.

avatar van Feelthatmc
Hmmm sommige tracks vind ik wel goed, maar wat jullie zeggen 1999 is beter.

avatar van Raul
hm, reacties zijn niet al te veelbelovend... ga even luisteren, vond 1999 erg tof en ben wel fan van de stijl van Joey

Rene1979
1999 is uiteraard beter dan deze, daar lijkt meer tijd in zijn gestoken. Slecht is dit allerminst, eindelijk is er iemand als Joey die gewoon Hip Hop maakt en niet van die poppie dansmuziekjes in staat te rappen. Recht toe recht voor je raap rap.. Ik hou ervan.. Goeie beats ook, dit beloofd veel goeds voor zijn album..

avatar van 'State Of Mind'
Ik kon zelf nooit zo lekker in 1999 komen, paar geniale tracks, maar het totaalplaatje voelde ik niet. Nu zit ik even door Summer Knights te viben en het klinkt verrassend goed en consistent. Ik denk dat dit meer mijn cup of tea is. Morgen even grondig luisteren!

avatar van Holla
1999 is veel gevarieerder dan dit vind ik, maar dat maakt dit nog geen slecht project. Integendeel zelfs, het maakt dit een erg sterk project met als grote hoogtepunten Trap Dour, Reign, #LongLiveSteelo en 95 Till Infinity

4.0

avatar van Raul
Toch wel weer erg tof hoor, Joey snapt het wel
Ik begin denk ik met 3,5

Improvision
Unorthodox, één van de saaiste Premier-beats ooit. Jammer.

avatar van Nr.4
Lekker hoor deze, voel 'm meer dan 1999.

is deze ook nog op cd uitgekomen of alleen als download?

Volgens mij moet #4 Death of YOLO (ft. Smoke Dza) zijn.

He$$el_01 schreef:
Sterker nog, CJ is beter als Joey imo.

Ben hier wel benieuwd naar. Een soort opwarmertje voor zijn album hoop ik.

Ook al is het een beetje laat, hij is te lelijk om hem niet te verbeteren:
Beter dan...

Ik luister nu naar 95 Till Infinity en ik denk toch wel dat dit een van de meest getalenteerde rappers van dit moment is. Voor iemand van net 19 jaar (toch?) heeft hij vrij sterke teksten. Vooral zijn wordplay is vaak ver bovengemiddeld. Dat laat hij bijvoorbeeld ook heel mooi zien (horen) op Killuminati 2.

avatar van Oortrommel
Gaat allemaal iets te lang door, maar Joey Bada$$ toont met Summer Knights aan een puik album te kunnen afleveren. Heerlijke rapper om naar te luisteren qua flow en ritme, brengt iets van die jaren '90 New York stijl terug in het nieuwe millennium.

Ook tof dat hij naast bekende producers als DJ Premier, MF Doom en The Alchemist werkt met eigen producers. Je hoort gewoon dat dit de plaat ten goede komt.

Tot nu toe is alles wat ik van Joey Bada$$ hoor de moeite waard geweest, laat hem nu maar komen met zijn officiële debuut.

avatar van Justinx
Ja, na jaren nog steeds fantastisch. Death of YOLO vind ik zelf het beste nummer dat Joey tot dusver gemaakt heeft.