Kanye West - Yeezus (2013)

Hip-Hop / Avant-Garde

5. Hold My Liquor (5:27)

met Chief Keef en Justin Vernon

6. I'm in It (3:54)

met Agent Sasco en Justin Vernon

7. Blood on the Leaves (6:00)
  8. Guilt Trip (4:03)

met Kid Cudi

9. Send It Up (2:58)

met King L

10. Bound 2 (3:49)

met Charlie Wilson

avatar van bamibal
Top album, overduidelijk geïnspireerd door het eerste studio album van death grips, the money store.

Alhoewel ik het meeste heel goed vindt zijn nummers zoals send it up toch wel echt een let down, vooral de productie, wat best gek is als je kijkt naar door wie het geproduceerd is, producers zoals Arca, Mike Dean en daft punk, maar dan nog steeds een nummer met waarschijnlijk het slechtste productie werk op het hele album.

Maar dan nog steeds heeft het geweldige nummers zoals on sight, black skinhead, bound 2 en hold my liquor, waarbij hold my liquor waarschijnlijk het beste nummer van het album is met geweldige productie.
Black skinhead heeft dan waarschijnlijk wel Kanye's beste beat, daarbij is de invloed van Death Grips al helemaal goed te horen.

Over het algemeen een tof album die dit soort muziek meer de mainstream in heeft gebracht!

8/10

avatar van -marco-
Wat is er toch gebeurd met onze Ye. Doodzonde, de man was een genie.

avatar van Juul1998B
Geniaal album inderdaad, Kanye zn beste imo.
Johnny Marr wat jij.

avatar van Johnny Marr
Juul1998B schreef:
Geniaal album inderdaad, Kanye zn beste imo.
Johnny Marr wat jij.

"Geniaal album" zegtie, dit is één van de zeven wereldwonderen joh.

avatar van Kos
Kos

avatar van bennerd
Johnny Marr schreef:

"Geniaal album" zegtie, dit is één van de zeven wereldwonderen joh.
My sweet summer child.