Extince - De Avonturen van de Exter-O-Naldus (2005)

Label: Top Notch

1. The Milkshake Rap [Remix] (6:14)
  2. Be Like Me [2005 Edit] (3:31)
  3. Mizbiz (3:58)
  4. Spraakwater [Remix] (3:21)
  5. Kaal of Kammen (4:24)
  6. Viervoeters [2005 Edit] (4:41)
  7. Culture Shock [Van Brooklyn Naar Breukelen Remix] (3:56)
  8. De Avonturen van de Exter-O-Naldus (3:23)
  9. Grootheidswaan [2005 Edit] (3:41)
  10. Voorprogramma [Remix] (4:32)
  11. Regelneef [Presto Remix] (4:16)
  12. Tijd [D-Lux Remix] (4:12)
  13. 20 Jr. * (3:42)
  14. Jij, Jij & Jij * (4:11)
  15. Wat het Is (De Ex Is Wat het Is) * (3:51)
avatar van KILLERBEE99
Dit album doet me weinig, de engelse nummers klinken niet (op Mizbiz na), de remixes stellen niet veel voor, en de nieuwe nummers zijn ook niet zo.

avatar van VforVictor
Mwah matig dit, de nieuwe nummers zijn niet echt vet en de remixes zijn ook niet echt een toevoeging voor je collectie. De hits zijn natuurlijk wel leuk om op 1 cd te hebben. 3,5 voor het hitgehalte.

Rene1979
Het Engelse werk van Exter is natuurlijk geen reet aan MizBiz gaat dan nog wel.

avatar van MAS
MAS
The Milkshake Rap is wel een kleine NL classic!

Rene1979
Vind je? 24K was een classic groep.. Die gasten bliezen de Milkshake Rap volledig aan gort

avatar van maxinator
Zijn Nederlandse werk is

avatar van VDB79
Ik zoek de EP "Extra avonturen" met enkel de bonustracks van dit album...als iemand deze heeft en wil verkopen: Let me know!

avatar van djwutru072
The GOAT van NL hiphop.