UB40 - CCCP: Live in Moscow (1987)

Reggae
Label: DEP

1. All I Want to Do (5:05)
  2. Cherry Oh Baby (3:12)
  3. Keep on Moving (4:35)
  4. Watchdogs (4:32)
  5. Don't Blame Me (3:40)
  6. Tell It Like It Is (3:55)
  7. Please Don't Make Me Cry (4:21)
  8. Johnny Too Bad (5:13)
  9. I Got You Babe (3:53)
  10. Don't Break My Heart (4:02)
  11. If It Happens Again (3:56)
  12. Rat in Mi Kitchen (4:06)
  13. Sing Our Own Song (8:11)
Hoewel de albums van UB40 wat wisselvallig van aard kunnen zijn, vind ik persoonlijk dat ze Live uitstekend hun mannetje staan.

en dit album is daar een goed voorbeeld van.

Spijtoptant
Het laatste UB40 album dat ik ooit kocht, hier ongeveer was de liefde toch wel echt over.
Maar een sterk livealbum is dit toch eigenlijk wel.
Wat danmuz. zegt: live staan ze (of stonden ze 20 jaar geleden) hun mannetje wel.

Father McKenzie
Nooit een slechtere liveplaat gehoord; Opgenomen met.... ja, met wàt eigenlijk, Kinderspeelgoed, denk ik, zeker niet met professionele apparatuur; Ongehoord slecht qua klank, zéér onvakkundig gemixed!

avatar van Sjaan
Oh?? maar daar kunnen hun toch niks aan doen..?

Waitingforthesun
@Father Wat een onzin zeg. Deze laat is juist zeer goed gemixed!!

Doe eens ff niet alsof je verstand hebt van mixen.

avatar van Hans Brouwer
Father McKenzie schreef:
Nooit een slechtere liveplaat gehoord. Ongehoord slecht qua klank, zéér onvakkundig gemixed!
Zo slecht is "CCCP: Live in Moscow (1987)" beslist niet. Het album klinkt Oost Europees, of wat je daar ook bij moge voorstellen. Eén ding is zeker: UB40 kan live uitstekend uit de voeten. Vroeger had ik "CCCP: Live in Moscow (1987)" op lp, gisteren dit live album voor € 5,- als cd gekocht. Na ruim 23 jaar kan ik nog steeds genieten van UB40 live in Moskou. Mijn persoonlijke favoriete tracks: "Rat in Mi Kitchen" en "Sing Our Own Song". 4****

Waitingforthesun schreef:
@Father Wat een onzin zeg. Deze laat is juist zeer goed gemixed!!

Doe eens ff niet alsof je verstand hebt van mixen.

Ik hoor maar wat ik hoor, ik heb geen verstand van mixen, maar wel hoe of iets klinkt, en dit klinkt knudde knudde knudde en om te stoppen nog eens knudde ook. Bweurk

avatar van Hans Brouwer
Father McKenzie schreef:
Ik hoor maar wat ik hoor.
Patrick, tijd voor een afspraak bij de KNO arts .

Father McKenzie
Komààn zeg, ik ken geen enkel livealbum dat zo slecht van klank is dan dit kutplaatje, ik heb het dan ook al jaren terug op een rommelmarktje van de hand gedaan.