Tina - All the Best (2004)

Alternatieve titel: The Greatest Hits

Soul / Pop
Label: Parlophone

1. Open Arms (4:03)
  2. Ike & Tina Turner - Nutbush City Limits (2:56)
  3. What You Get Is What You See (4:26)
  4. Missing You (4:37)
  5. The Best (5:28)
  6. Ike & Tina Turner - River Deep Mountain High (3:39)
  7. When the Hearteache Is Over (3:44)
  8. Let's Stay Together (5:16)
  9. I Don't Wanna Fight [7″ Edit] (4:25)
  10. Whatever You Need (4:44)
  11. I Can't Stand the Rain (3:42)
  12. GoldenEye [Soundtrack Version] (4:43)
  13. I Don't Wanna Lose You (4:19)
  14. Great Spirits (3:57)
  15. Proud Mary [1993 Version] (5:26)
  16. Addicted to Love [Live] (5:10)

met Robert Palmer

17. In Your Wildest Dreams (5:28)

met Barry White

18. Private Dancer [7″ Edit] (4:01)
  19. Why Must We Wait Until Tonight [7″ Edit] (4:28)
  20. Typical Male (4:15)
  21. Tonight [Live] (3:43)

met David Bowie

22. Complicated Disaster (3:42)
  23. On Silent Wings [Single Edit] (4:18)

met Sting

24. Something Special (4:35)
  25. We Don't Need Another Hero (Thunderdome) [7″ Edit] (4:16)
  26. It's Only Love (3:45)

met Bryan Adams

27. Cose Della Vita (4:49)

met Eros Ramazzotti

28. Steamy Windows (4:03)
  29. Paradise Is Here [7″ Edit] (4:57)
  30. What's Love Got to Do with It (3:47)
  31. Better Be Good to Me (5:10)
  32. Two People (4:08)
  33. Something Beautiful Remains (4:21)
avatar van musicfriek
13 jaar na haar verzamelaar Simply the best een ge-update best of van deze zangeres. Of het nodig is?? Ach, er zullen liefhebbers voor zijn, waaronder ik. Niet dat ze veel bijzonders heeft uitgebracht in de periode 1991-2004, maar toch wel voor mij aantal prachtige nummers. On silent wings vind ik erg sterk en ook Cose Della Vita, het duet met Eros, is wel lekker. Grootste misser van dit album vind ik de ingekorte versie van de klassieker Private Dancer!! 4 minuten.... bah! Die 7:30 versie is om kippenvel van te krijgen!! En die vreselijke remix van Nutbush City Limits staat er gelukkig ook niet meer op itt haar vorige best of. Heb de dubbelaar voor 8 euro gekocht, dus dat had ik er nog wel voor over... Toch enigszins beetje opgegroeid met deze muziek.

Dit is een mooi overzicht van haar carriere. Dit was het moment geweest om te stoppen.

avatar van lennon
Leuke verzamelaar... echter.. kan ik van deze 2 schijfjes, 1 heel sterke verzamelaar samenstellen...

Wel leuk dat er wat langere versies op dit album staan (let's stay together bijvoorbeeld)

DannyScheurwater
Erg leuk verzamel album. Met een hoop nummers die op Simply the Best niet stonden.

avatar van Madjack71
Haal een goede verzamelaar van Tina in huis en dan kun je de rest van het oeuvre rustig achterwege laten wat mij betreft.

avatar van friday the 13 th
Inderdaad, een goede verzamelaar van Tina! Je koopt beter deze, dan "Simply The Best". De toen nieuwe nummers zoals "Open Arms" vind ik ook heel mooi.

avatar van Deranged
Groot fan van Tina. Gouwe strot. Enkele monumentale tracks. Deze verzamelaar zou ik dus voor geen goud willen missen. Deze verzamelaar maakt het leven weer een stukje completer.