Guus Meeuwis - Het Kan Hier Zo Mooi Zijn (2013)

Label: Universal

1. Het Kan Hier Zo Mooi Zijn (4:18)
  2. Nieuwe CD (3:28)
  3. Zo Voelt het Dus (3:11)
  4. Vrienden (3:51)
  5. Lieve (3:11)
  6. Waar Je Ook Bent (3:04)
  7. Loop Met Me Mee (3:22)
  8. Dag Als Vandaag (3:44)
  9. Doe de Gordijnen Dicht (3:54)
  10. Over Waait (3:05)
  11. Een Leven Lang (4:35)
  12. Nooit Meer Hetzelfde (3:45)
  13. Zeeën van Tijd (3:09)
avatar van Apple Juice
Gewoon weer een cd zoals we van hem gewend zijn.
Leuk voor in de auto onderweg...

Op de luxe uitvoering staan van 3 nummers demo- en live uitvoeringen. Helaas niet de uitvoering van 'Een meisje van 16', dat hij samen met de New Cool Collective Big Band ten gehore bracht tijdens een aflevering van 'De wereld draait door'...
Misschien iets voor een volgende cd?

De komende tijd vermaken we ons hier wel mee

avatar van Wallie1985
Nu een paar keer deze cd beluisterd en vooral 'Doe de gordijnen dicht' (doet mij denken aan The Promised Land van Bruce Springsteen met die mondharmonica aan het begin) en 'Nieuwe CD' springen er voor mij uit.

avatar van MRDammann
Dit is denk ik het meest op Bruce Springsteen lijkende album van Guus Meeuwis. Waar natuurlijk helemaal niks mis mee is. Het is gewoon weer een heel veel album geworden, wat lekker makkelijk in het gehoor ligt.
Ook ik vind 'Doe de gordijnen dicht' en 'Nieuwe CD' lekkere nummers, maar ik vind de single 'Het kan hier zo mooi zijn' ook erg fijn om naar te luisteren.