Daft Punk - Random Access Memories (2013)

Frankrijk
Electronic / Funk
Label: Columbia

1. Give Life Back to Music (4:34)

met Nile Rodgers

2. The Game of Love (5:21)
  3. Giorgio by Moroder (9:04)

met Giorgio Moroder

4. Within (3:48)

met Chilly Gonzales

5. Instant Crush (5:37)

met Julian Casablancas

6. Lose Yourself to Dance (5:53)

7. Touch (8:18)

met Paul Williams

8. Get Lucky (6:07)

9. Beyond (4:50)
  10. Motherboard (5:41)
  11. Fragments of Time (4:39)

met Todd Edwards

12. Doin' It Right (4:11)

met Panda Bear

13. Contact (6:21)

met DJ Falcon

14. Horizon * (4:24)
  15. Get Lucky [Daft Punk Remix] * (10:31)

met Pharrell Williams en Nile Rodgers

16. Horizon Ouverture * (2:07)
  17. GLBTM [Studio Outtakes] * (6:21)
  18. Infinity Repeating [2013 Demo] * (3:59)
  19. GL [Early Take] * (0:32)
  20. Prime [2012 Unfinished] * (4:46)
  21. LYTD [Vocoder Tests] * (2:08)
  22. The Writing of Fragments of Time * (8:17)
  23. Touch [2021 Epilogue] * (2:59)
avatar van MJ_DA_MAN
Ga er maar vanuit dat je niet de originele versie hebt gehoord.

avatar van kobe bryant fan
Die was fake. Heb hem toen ook gehoord, de echte versie gaat ruim 6 minuten duren.
Het is dus wachten tot vrijdag waarschijnlijk tot StuBru hem gaat draaien.

Weet t wel zeker want de hele versie is 6 minuten..

coldwarkids schreef:

Ik had hem toen die dag kunnen beluisteren op een link van absolutepunk.net daar verwezen ze naar een site waar hij in z'n geheel te beluisteren was. Grondig naar gezocht, maar ze hebben hem nu helaas verwijderd. Hij is ook van SoundCloud gehaald.

Die was fake, weet ik. Gewoon een remix van iemand die dat stuk in een loop heeft gezet. Wel goed gedaan (er trapten wel meer mensen in), maar niet de echte versie.

Ponty Mython
Wat een vreselijk nummer. De Bee Gees gekruist met Discovery... Driewerf bah!

avatar van Timo710
Hij zal vast platgedraaid worden vanaf vandaag en het is ook best een lekker deuntje. Maar ben ik de enige die het gevoel heeft dat dit nummer net zo goed in 2003 had kunnen verschijnen?

De single speelt wel erg op safe als je het mij vraagt.

Ponty Mython
Zoals ik al zei op de pagina van de heren zelf wordt dit een plaat a la Discovery, maar dan met een retro funk sausje in plaats van een 80's disco injectie. Uiteraard zal dit nummer de eerstkomende maanden niet meer van de radio weg te slaan zijn. Een echt schot voor open doel voor Thomas en Guy-Manuel.

avatar van sjinobi
Ik neem niet aan dat dit album heel het dance-genre zal gaan vernieuwen of iets dergelijks, maar wat is get lucky toch een heerlijk nummer. Laat de rest maar komen, kan niet wachten

avatar van -SprayIt-
Zo'n samenwerking zorgt bij mij voor een verminderd grote fascinatie voor dit duo. Jammer dat in dit gelekte nummer het instrumentale minder zwaarte krijgt dan de stem en de lyrics. Ik heb ook niet zoveel met Williams, dus hoop dat de rest beter is. Vanaf 2.30 is het zoetsappige van Williams eruit en is meer dat Discovery-geluid van Daft Punk hoorbaar, bevalt me meteen beter! Als je intussen wacht nog een tip met een soortgelijk sausje: Letherette - Letherette (2013). YouTube - Letherette - 'D&T' (Official Video)

avatar van Dance Lover
De complete versie van Get Lucky klinkt in ieder geval heerlijk!

avatar van Don Cappuccino
De link van CoExiSt is inmiddels al offline gehaald, ik wacht gewoon tot vrijdag. Dan weet ik in ieder geval dat het de echte is.

Don Cappuccino schreef:

Hier doet 'ie het nog.

avatar van Don Cappuccino
Ik krijg toch echt file not found te zien als ik hem aanklik. Ik gebruik Firefox als browser.

avatar van kobe bryant fan
Hier doet hij het ook niet met Opera, maar hier heb ik hem ook gevonden.
De echte versie: Get Lucky

Edit: al is het nog niet de volledige want deze duurt maar 4 minuten, en het lijkt me vreemd om die synthesizer te laten invallen voor maar een paar seconden.

avatar van Don Cappuccino
En ook die versie is geen officiële, het radiostation dat hem heeft gedraaid zegt namelijk dit:

Get Unlucky

En onderaan staat: The official version will be out tomorrow.
Er is serieus nog nooit zoveel heisa geweest om een nummer.

tuktak
Ik vond de vorige fake versie beter

avatar van FRNKY
Heerlijk discoplaatje dat door de stem van Pharrel een lekker zwoel sfeertje krijgt maar wel nog steeds met de bekende Daft Punk ingrediënten.

Meteen erna had ik de Hi Tack versie van Say Say Say in m'n hoofd dus misschien heb ik daar onbewust ook wat van teruggehoord in Get Lucky

Get Lucky

Artwork is ook een dikke knipoog naar MJ

avatar van kobe bryant fan
Ook dat is een fake, hij zegt zelf ook dat StuBru de (wereld)première heeft en dat zal vrijdag plaatsvinden.

avatar van FRNKY
Zal best maar ik vind 'm fijn

Precies deze versie was vanavond trouwens ook op Radio 2 te horen. Ben wel benieuwd naar de versie van vrijdag.

*3voor12 heeft 'm nu ook blijkbaar.

avatar van JVT
JVT
Beluister de nieuwe Daft Punk | Studio Brussel - stubru.be

hij staat nu op de site van Studio Brussel.

Geen slecht nummer, maar toch ook geen 'Around the world' of 'One more Time'.

EDIT: Schijnbaar is dit ook geen officiele versie... Mja ik weet het ook niet, we zullen vrijdag wel zien dan.

avatar van FRNKY
Ja dat is dus de versie die hier al een paar keer geplaatst is Dat zal dan dus toch wel gewoon de goeie zijn?

avatar van Snoeperd
Niet veel nieuws, maar het blijft een heerlijke single, hopelijk bevat de albumversie nog een dikke beat aan het einde. Wat mij betreft maakt de eerste single de commotie wel waar en gaan we een heel afwisselend en gaaf album tegemoet gezien de gastartiesten.

avatar van Kos
Kos
Saaie Fluttrack. .

avatar van Jordy
inderdaad

rare hype rond dit album, elk Daft Punk album is m.i. minder dan het vorige, al jaren niets interessants meer gedaan

avatar van Kos
Kos
Inderdaad, alleen dat Live album was wel een fijne, al dan niet originele verrassing.

avatar van coldwarkids
1,0
Dit word "DE FLOP" van het jaar. Lelijkste hoes is binnengekomen samen met die van VW

avatar van Linius
Ik vind het een hele mooie hoes eigenlijk.

Maar goed, een mooie of lelijke hoes bepaalt verder niet of het een flop wordt...

avatar van Arrie
Jordy schreef:

rare hype rond dit album

Die hebben ze ook heel slim zelf gecreëerd.