Hans Brouwer schreef:
Dit album was destijds mijn eerste kennismaking met Steely Dan. Helemaal grijs gedraaid (...)
In dit specifieke geval geef ik Hans een hand, wegens een 100% gelijke ervaring.
Mijn LP klinkt dan ook als een open haard vuurtje en dat is niet zo prettig, bij Steely dan. Met terugwerkende kracht uiteindelijk natuurlijk wel alles gekocht van deze wereldberoemde band van het duo Becker/Fagen.
Laatst nog voor de 2e keer de digitaal geremasterde versie van Coundown to ecstacy gekocht omdat ik zou hebben gezworen dat ik niet meer had dan alleen de analoge cd.
Zo zie je maar overigens, dat een verzamelaar als deze (1979) zo kort na het debuut (1972) toch ook z'n nut kan hebben, Veel mensen maken blijkbaar voor het eerst kennis met zo'n groep en besluiten vervolgens alsnog alles te kopen.
Toch zou ik nieuwe kopers van nu adviseren zich te beperken tot alleen de reguliere studio-cd's van Steely dan in de periode 1972-1980. Dat aantal is te overzien en eigenlijk heb je daar alles mee in huis. Ook deze verzamel cd kun je er makkelijk uit compileren, als je er zin in zou hebben.
Ik heb deze Greatest hits qua samenstelling wel altijd erg smaakvol gevonden.