Viktor Lazlo - Viktor Lazlo (1987)

Belgiƫ
Pop / Jazz
Label: Polydor

1. Breathless (3:48)
  2. You Are My Man (3:30)
  3. Take Me (5:24)
  4. Moonlight Parade (4:22)
  5. Hey Baby, Cool! (3:35)
  6. Miracles * (4:23)
  7. The Wizard's Call (4:23)
  8. Rendez-Vous (4:26)
  9. In Your Arms (4:12)
  10. Peter (4:38)
  11. Champagne and Wine (2:45)
  12. Don't Say No * (4:00)
avatar van sq
sq
Wonderlijk dat hier nog niets stond. Of is het omdat er niets over te zeggen valt? Ik meen toch dat dit heel bekend is.

Heel glad album, en normaal wil je dat niet (Sky-radio-norm-proof). Maar het ergert mij toch nergens. kan je er best bij hebben.

avatar van FunkStar
Heerlijke softe jazz muziek! Breathless, Take Me en You Are My Man waren toch wel de lekkerste nummers van het album. Mijn moeder draaide dit vaak in de zomer als we buiten aan het BBQ'en waren. Heerlijke zomerplaat!

'breathless' is een lekker zwoel nummer van Viktor Lazlo dat ze ook als presentatrice bracht op het eurosongfestival te Brussel in '87.
Ook 'you are my man' is ook een fijn slownummer.