30 Seconds to Mars - 30 Seconds to Mars (2002)

Label: Virgin

1. Capricorn (A Brand New Name) (3:53)
  2. Edge of the Earth (4:36)
  3. Fallen (4:57)
  4. Oblivion (3:27)
  5. Buddha for Mary (5:43)
  6. Echelon (5:47)
  7. Welcome to the Universe (2:38)
  8. The Mission (4:02)
  9. End of the Beginning (4:37)
  10. 93 Million Miles (5:18)
  11. Year Zero (7:54)
  12. Anarchy in Tokyo * (7:25)
  13. Revolution * (3:26)
!Rebecca!
vind het goed, maar het springt er nog niet echt uit
3.0*

avatar van muziek-fan
Mooie liedjes maar ze hadden er betere in kunnen zetten bevoorbeeld attack. Dat is toch mijn mening. Daarom geef ik hem een 3.5

avatar van Gloeilamp
Ja maar dat kon denk ik niet omdat Attack van een later album is. Misschien moet je A Beautiful Lie eens proberen.

Hunter
Een parel van een debuutplaat, Jared schreeuwt zijn ijzere strot als een geweer naar buiten. Hard en experimenteel. Helaas is A Beatiful Lie al een stuk minder en This is War is een commercieel wanproduct.

Het trapt af met Capricorn en laat je pas los bij Year Zero. Het beste nummer vind ik het experimentele Buddha for Mary. Van deze plaat kan ik zonder schaamte zeggen dat het een hele lekkere plaat is.

avatar van Thin Air!
Gezellige bak herrie a la Linkin Park maar dan zonder de raps.
Niet alles is goed maar de heren experimenteren er bij sommige nummers aardig op los wat leidt tot leuke nummers als Buddha for Mary.

Vermakelijk op z'n tijd maar zeker geen hoogtepunt in de muziekbizz.

avatar van tbouwh
Ik vind deze toch beduidend minder, een beetje een teleurstelling. Geen een nummer weet echt te boeien, het album draaft voorbij maar zonder dat het een moment interessant wordt. Dat doet 30STM op latere albums toch beter. Dit is voorlopig een dikke onvoldoende, 1,5*