Mack 10 - The Recipe (1998)

Label: Priority

1. Intro (1:02)
  2. The Recipe (4:59)

met Boo Kapone, Techniec en Binky

3. You Ain't Seen Nothin (3:58)

met Jermaine Dupri en Foxy Brown

4. Made Niggaz (3:18)

met Master P en Mystikal

5. Get Yo Ride On (3:37)

met Eazy-E en MC Eiht

6. Money's Just a Touch Away (4:33)

met Gerald Levert

7. Suck Down (0:29)
  8. Get a Lil Head (4:29)

met Boo Kapone, Techniec en Binky

9. For the Money (4:33)

met Ol' Dirty Bastard en Buckshot

10. Ghetto Horror Show (4:46)

met Ice Cube en Jayo Felony

11. LBC and the ING (4:36)

met Snoop Dogg

12. Radio Insert (0:18)

met Funkmaster Flex

13. Let the Games Begin (3:36)

met Fat Joe en Big Punisher

14. #1 Crew in the Area (5:07)

met WC, K-Mac en CJ Mac

15. Gangsta Shit's Like a Drug (3:57)

met Tray Deee en Squeak Ru

16. The Letter (3:50)
  17. Should I Stay Or Should I Go (4:09)

met Ice Cube

18. Outro (0:22)
Ondanks alle dope gasten is ook dit erg slecht

eazyfan
eigenlijk viel deze cd nog mee
get your ride on met Eazy-E is wel zeer goed

eazyfan
best goed album vergeet dat Wack10 cliche deze kerel
kan er nog wat van

avatar van thomzi50
Vooral op productioneel niveau is het drie keer niks.. Ook de gasten vind ik eerder storend dan waarde-toevoegend, gek genoeg.. Het springt nogal van de hak op de tak.. Dan weer Master P, dan weer Eazy-E, etc.

Mezelf
thomzi50 schreef:
Ondanks alle dope gasten is ook dit erg slecht

thomzi50 schreef:

Uuuh...meer hoef ik niet te zeggen toch?

Dit is gewoon een goede cd, niks baanbrekends, maar je kunt niet alle albums die dat niet zijn negatief beoordelen want dan zul je toch tijd te kort komen, denk ik.

Het is gewoon uitgebracht na de East/West-fued om te laten zien dat rappers van alle regio's samen (kunnen) werken, je moet het dan ook in dat perspectief zien, en daarbij komt nog dat dit eigenlijk een step up voor de rappers die bij zijn label Hoo Bangin' zaten toen, bijvoorbeeld The Comrads, Allfrumtha I, Techniec, MC Eiht etc. etc.

Ik vind 1 solo track ook erg weinig, maar er staan zeker ook lekkere nummertjes op MET features.

Een 3 voor het hele concept en de helft aan aardige nummers en helaas ook aardig wat mindere tracks.

Mezelf schreef:

Uuuh...meer hoef ik niet te zeggen toch?

Ik mag het toch wel niet goed vinden en daar argumenten voor geven?

Mezelf schreef:

Leuk hoor, een opstapje en een album dat laat zien dat East/West weer bij elkaar is, maar dat is toch allemaal minder belangrijk dan hoe ik het vind klinken. Zoals ik al uitleg vind ik de gasten veelal niets toevoegen, is de plaat totaal geen geheel en weet he me nergens echt te boeien.

Mezelf schreef:

Het hele concept is dus: allerlei verschillende rappers bij elkaar gooien om te laten zien dat er geen ruzie is, en dan ook nog wat talentloze mensen die niemand kent erbij voegen.. Hoe goed vind je conceptalbums met een concept waar over na gedacht is dan?

Wat berichten verwijderd, wat dingen die niet meer van toepassing waren verwijderd en een waarschuwing verstuurd.

avatar van Jorge-E
Heb deze zien liggen in de winkel, heb hem gekocht, het was ook een goede prijs. Toen ik hem thuis opzette, werd ik erg aangenaam verrast.
3.5

RedLightCityBoy
Alle gast artiesten zijn toegevoegd.