Queen - Gold (2003)

28. I Was Born to Love You
  29. Too Much Love Will Kill You
  30. God Save the Queen
avatar van Drs. DAJA
Hallo, hebben we hier weer niet te maken met een bootleg?

Want?

avatar van avdj
Nee hoor, gewoon voor de Japanse markt.

avatar van BoordAppel
Wel compleet oninteressant voor deze site.

avatar van avdj
Tja, moet alles interessant zijn dan? Al iemand een Lptje vind op de rommelmarkt is het toch alleen maar leuk dat het op de site te vinden is?

avatar van HiLL
Ja ik zou zeggen zo compleet mogelijk deze site.

avatar van avdj
Ik ook. Dat sommige verzamelaars op elkaar lijken is duidelijk, maar als het geen bootlegs zijn vind ik ze alleen maar welkom eigenlijk.

avatar van BoordAppel
Van mij zouden ze er allemaal af mogen die miljoenen loze Toto, Queen en weet ik wat nog meer verzamelaars. Het voegt niets toe aan de discografie van de betreffende artiesten en wat mij betreft ook niets aan de site.
Het levert geen interessante discussies op of wat dan ook. Enkel wat meer stemmen.
Ik ben er allang mee gestopt te stemmen op dit soort releases, enkel als ik ze zelf in bezit heb.

avatar van avdj
Ik snap wat je bedoel. Maar als je alle nummer kent kun je toch gewoon stemmen? Mij maakt het niet uit of ik nou op Queen GH of Queen Gold stem, de muziek blijft hetzelfde. Bovendien, als je van MuMe een soort indruk wil krijgen met wat er in de schappen ligt zullen deze verzamelaars er ook op moeten.

avatar van BoordAppel
Je kan best stemmen als je alle nummers kent maar ik heb liever niet al deze releases in mijn stemmenlijst staan. Hetzelfde geld voor al die Hitzones (na 2 zag ik dit in ).

Heel interessant om te weten dat als ik nog ooit in Japan kom ik deze release kan kopen . Dit zie ik dan ook helemaal niet als het doel van deze site.

Je moet het natuurlijk zelf weten, niemand kan je tegenhouden dit soort albums toe te voegen (helaas ).

avatar van avdj
Ach, ik heb misschien twee Japanse albums toegevoegd. De overige zijn allemaal VS of Europees zoals het hoot.

avatar van HiLL
Of koopt via bijvoorbeeld Ebay Boord.

avatar van avdj
Beetje duur voor een verzameling dubbele nummers.

Pieter Paal
Gewoon 'Greatest hits I t/m III' of 'Platinum collection' in een ander jasje. Volgens mij is deze voor de Japanse markt.
In Amerika had je ook verzamelaars zoals 'Classic Queen' en 'Greatest hits' in een andere samenstelling.
De elpee-versie van 'Greatest hits' die in 1981 verscheen heeft ook een andere track-list.

avatar van kaztor
BoordAppel schreef:

Japanse releases kom je eigenlijk overal wel tegen in de betere platenzaken (of internet).

Ik vind het compleet houden van een discografie behoorlijk relevant wil je koploper blijven in het aanbod van muzieksites, en wat mij betreft staat deze aan de top voor ons Nederlanders, Belgen, Surinamers (heeeeeee, man!!!) en Zuid-Afrikanen .

Trouwens.... Het komt nog wel eens voor (zoals ik bij Joe Cocker had) dat je meerdere verzamelingen van 1 artiest wilt hebben om zo je favoriete nummers te krijgen. Nou is dat misschien hier niet echt het geval, maar sommige cd's vullen elkaar goed aan en dan kun je op deze site mooi kijken wat je aan wilt schaffen.