Genesis - The Carpet Crawlers 1999 (2000)

Label: EMI

1. The Carpet Crawlers 1999 (5:40)
  2. Follow You, Follow Me (3:59)
  3. Turn It on Again (3:49)
Leuke remix van het ouwe Carpet nummer. De tweede stem van Collins is duidelijk te herkennen maar hebben ze gewoon van Seconds Out afgeript. Das ook duidelijk te horen. Beetje mixen en hoppa we hebben een nieuw nummer

shappy1010
Hmm das niet waar, ze hebben dit met zijn allen opnieuw in de studio opgenomen. Tijdens deze opname opperde Collins nml. een Reunion als idee, wat de media aangrijpte tot de grote Genesis Reunion Concert hype.

koenenbw
Klopt! de leden zijn bij elkaar geweest voor een reunie, zie alhier de foto's:
reunion photo

wel jammer dat de leden niet gezamelijk de studio in gingen voor carpet crawlers, iedereen heeft namelijk zijn deel appart opgenomen en dat werd uiteindelijk tot 1 nummer gemixed.
maar dat de zang van Phil is geript van Seconds Out klopt voor geen meter

avatar van rkdev
Erg mooie versie van het nummer naar mijn mening.

avatar van FrodoK
Ik hoor bij het beluisteren van deze versie pas de gelijkenis tussen de stemmen van Peter Gabriel en Ray Wilson.

avatar van FrodoK
Zingt Wilson hier overigens mee?