Wu-tang Meets the Indie Culture (2005)

Label: Babygrande

1. (Introduction) (1:12)
  2. GZA en Ras Kass - Lyrical Swords (3:25)
  3. Vast Aire, Timbo King, Prodigal Sunn en Byata - Slow Blues (4:49)
  4. Sean Price, U-God, C-Rayz Walz en Prodigal Sunn - Still Grimey (4:15)
  5. [Skit] (0:32)
  6. Casual, Rock Marciano, Vordul Mega en Tragedy Khadafi - Think Differently (4:33)
  7. Informercial #1 (0:38)
  8. RZA en MF DOOM - Biochemical Equation (3:56)
  9. DJ Noize - O.D.B. Trinut (1:51)
  10. Del the Funky Homosapien - Fragments (3:31)
  11. [Intermission] (0:27)
  12. Bronze Nazareth, Solomon Childs en Byata - Street Corners (3:17)
  13. Little Khalid en Planet Asia - Listen (3:40)
  14. Infomercial #2 (0:45)
  15. La the Darkman, Scaramanga Shallah, Ras Kass en GZA - Versus (4:33)
  16. Aesop Rock en Del the Funky Homosapien - Preservation (2:26)
  17. C.C.F. Division - Cars on the Interstate (2:17)
  18. J-Live en R.A. the Rugged Man - Give It Up (3:46)
  19. Bronze Nazareth - Black Dawn (3:23)
avatar van Rhythm & Poetry
Net weer een keer geluisterd en dit is toch wel erg leuk. Vind de cd zelfs erg sterk na de intermission met onder meer J-Live, Aesop Rock & Planet Asia. Ook de track met Doom is leuk. Halve ster erbij 4*.

avatar van thomzi50
RZA en MF DOOM - Biochemical Equation blijft een geniale track, verder ook genoeg leuke momenten

avatar van Kill_illuminati
RA the Rugged man in Give it up

On the record with J-Live, I could hardly believe this
I never thought I'd be rapping on no record with school teachers

avatar van Jacktherapper
gatverdamme wat een achtelijk dikke beat is dat ook.. die van Lyrical Swords. ik kan hem niet vaak genoeg horen

avatar van Kill_illuminati
Jacktherapper schreef:

Met Ras Kass en GZA voor het spit gevaar.

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Die beat is echt te sick inderdaad, moet wel meerdere keren per week even geluisterd worden .

avatar van thgryda
Mmm deze vandaag nog eens beluisterd, ik herriner me dat ik een wat saai album vond en meer had verwacht met zulke featurings. Maar nu toch een halfje omhoog, de beats zijn eigenlijk allemaal lekker grimmig (sommige matig, sommige erg sterk) en passen op die manier goed bij de rauwe gastartiesten (sean price, RA, tragedy kadhafi, cannibal ox, doom, del --> ik weet weer waarom ik teleurgesteld was dit kon nog zo veel doper). Lyrical Swords is uiteraard de beste beat van het album andere hoogtepunten zijn Give It Up, Biochemical Equation en Think Differently (met Roc Marciano die ik pas van Macberg ken eigenlijk).

avatar van Silky & Smooth
Leuke album met veel grote namen uit de undergroundscene. Helaas niet heel erg overtuigend allemaal, mede doordat Wu-Tang een belangrijk thema hier blijft. Dit is nou niet bepaald mijn favoriete thema. Het is gewoon goed, maar nergens bijzonder dus. Behalve het nummer van R.A. the Ruggedman... Wat een meester is dat!

avatar van KILLERBEE99
Leuk album met wel wat underground namen!