Think and Change (2013)

Dance / Electronic
Label: Nonplus

1. Boddika & Joy Orbison - &Fate (7:04)
  2. Lowtec - The Rhythm (6:15)
  3. Four Tet - For These Times (4:57)
  4. Boddika - Beats Me (5:06)
  5. Pearson Sound - Quiver (5:41)
  6. Endian - Straight Intention (6:33)
  7. Kassem Mosse - IP Mirrors (5:08)
  8. Instra:mental en dBridge - White Snares (5:17)
  9. Martyn - Bad Chicago (7:25)
  10. Boddika & Joy Orbison - Mercy [Boddika VIP] (5:14)
  11. Kassem Mosse - Broken Patterns (6:25)
  12. SCB - Dissipate (7:12)
  13. Basic Soul Unit - Untoward (7:24)
avatar van Goodfella
Joy O's DJ Tool is eraf gehaald en verschijnt apart op 12''..

Goede verzamelaar verder. De bijdragen van Kasem Mosse steken er bovenuit, fantastische muziek. Ik heb hier trouwens 13 tracks, de tracklist klopt niet helemaal.

avatar van luc011190
Nee, dit was de voorlopige tracklist inderdaad. Wel een beetje een flauwe hang naar credibility om die Joy O. ineens vinyl-only te maken nu het zo'n megahit aan het worden is.

tuktak
Joy O staat wel op de vinyl box en die box is gelijk aan deze tracklist en is gewoon tof.

avatar van T.O.
Mooie staalkaart van een label met een prima kwaliteitscontrole.

Als album van begin tot eind ook goed genietbaar, dankzij de diverse stijlen en tempo's. De laatste platen zijn wat teveel rechtlijnige techno voor mijn smaak, maar dat mag de pret niet drukken.