Stevie Wonder - Where I'm Coming From (1971)

Soul
Label: Tamla

1. Look Around (2:48)
  2. Do Yourself a Favor (6:05)
  3. Think of Me as Your Soldier (3:36)
  4. Something Out of the Blue (2:58)
  5. If You Really Love Me (3:00)
  6. I Wanna Talk to You (5:17)
  7. Take Up a Course in Happiness (3:10)
  8. Never Dreamed You'd Leave in Summer (3:03)
  9. Sunshine in Their Eyes (6:57)
Father McKenzie
Never Dreamed You'd Leave in Summer is toch redelijk fantastisch en onverwoestbaar!

avatar van Herr Meijer
... zeker met de lading van gisteren, de memorial voor Michael Jackson, erbij.

zeer goede CD deze, vol parels, 1 gigantisch kaknummer wel dat dit album ervan weerhoudt een classic te zijn ook aangezien het het op 1 vd langste nrs is, skip het altijdn maar alle andere tracks vind ik gewoonweg hemels

Wat magertjes toch, als je weet hoe goed de volgende platen zijn...Hier en daar een leuk stukje maar het klinkt niet erg geïnspireerd. Nummer 8 is prachtig. Nummers 5 en 9 zijn dan weer erg lelijk. Is het de moeite om de eerdere Motown platen te beluisteren? Ik twijfel...

avatar van muziekobsessie
dit is de enige uit de juiste periode die ik niet kon en moet zeggen aangenaam verrast. Mooie arrangementen, bijna baroque. En is een keer niet te druk wat ik meestal zelfs bij zijn ballads ook vind