K3 - Kuma He (2005)

10. Superformidastisch (3:21)
  11. Puppy Love (3:57)
  12. Vrij (3:47)
avatar van jowietje
M'n oppaskindjes zijn er blij mee, haha.

avatar van VanDeGriend
Mijn dochtertje ook. Wat kan geluk simpel zijn zeg. Op naar Ahoy en uiteraard 5 sterren.

avatar van Eddie
Robbie Williams was er ook wel blij mee denk ik.

0,5
zo saai

ik vind dit wel een leuke cd van k3! ik kan het vaak horen door mijn neefjes, en het is de moeite waard! ik vind nr. 8 heel leuk!! 5*

Yes!

DavidDorfmanfan schreef:

5* voor een cd die wel leuk is ?????

Electro_
misschien legt hij de klemtoon op "wél", omdat anderen het NIET een leuke CD vinden. Rustig zeg.

Electro_ schreef:
Rustig zeg.

Ho Ho zo bedoelde ik het ik het niet ik vroeg het me op recht af. In huize Eddie is het altijd rustig.

Electro_
Nee weet ik wel, was mijn vage niet-grappige humor.

Electro_ schreef:
Nee weet ik wel, was mijn vage niet-grappige humor.

Ik vond t wel leuk...en bij Eddie is t volgens mij alleen rustig als zijn stereo installatie kapot is

Ah. Een fan!

Nou en of

Tikt lekker aan, hoor..

avatar van VanDeGriend
En ook fan van K3 he.... en zeker van deze toffe plaat vol met zowaar helemaal niet irritante superkleuterpop

VanDeGriend schreef:

Ha.

patrick_p72
Deze ontbreekt nog in mijn collectie....... Niet voor lang vrees ik

Maar ja dat heb je met 3 dochters....

Wuahhahaha ik hoor hem echt 24 uur per dag jho me zusje luistert er de heledag naar

Best een Leuke cd, hoewel ik wel vind dat "Borst Vooruit" Nazistische trekjes heeft, maar "Kuma he" kan weldegelijk mijn goedkeuring dragen... (Wat overigens wel het enige hoogtepunt op deze cd wat mij betreft is..) Maar goed, Ik stem natuurlijk niet op deze muziek omdat het natuurlijk voor kinderen is, en dat ben ik helaas niet meer..

Bob Cremers
Ja hoor.

avatar van Thunderball
De tot nu toe laatste cd heeft natuurlijk met de eerste 2 nr's ook meteen de twee bekendste songs van de cd, maar ook de nr's 3, 6 en 10 zijn zeer zeker de moeite van het beluisteren waard! Karen is wederom zeer cool!

avatar van Janz
He ho he ho kiele kiele boem boem shakalaka boem boem. Geweldige tekst.
Ach, ik begrijp wel waarom alle lagere school meisjes dit helemaal top vinden. Zelfs papoewe's en mamoewe's vinden dit af en toe wel leuk, vooral in de auto onderweg naar oma.

Mwa ik heb susjes en die luisteren;)
ik kan er niet veel van segge
vroeger luisterde ik er zo veel na duzzz....

patrick_p72 schreef:
Deze ontbreekt nog in mijn collectie....... Niet voor lang vrees ik

Maar ja dat heb je met 3 dochters....

toevallig zijn dat mijn zusjes als je begrijpt wat ik bedoel

vinzz
Wat vinden jullie leuk aan deze muziek...?

avatar van Madjack71
Op zich best wel een leuke cd, maar na die eerste kus, zakt het toch wel wat in en begint het e.e.a zich een beetje te herhalen. Die drumprogramming heb ik het dan even mee gehad. Ik meen hier en daar ook wat vage geluiden van de Dolly Dots te horen, (Tell it all about boys bijv.), maar goed zij waren toen ook de K3 destijds van Nederland.
Wel een aantal leuke nummertjes hoor nog steeds, die naast mijn dochter, ikzelf ook wel aardig vind; Zonnestraaltje (heerlijk die verkleinwoordjes van die belgische mupkes) Kuma He en Shakalaka zijn bijkans onweerstaanbaar, om niet samen met je dochtertje de kamer rond te hupsen. Alle baby's en Borst Vooruit zijn ook nog wel leuk.
Wel een groot roze gehalte dit album, dus ter compensatie hierna maar weer eens Sacred Reich opzetten ofzo, om zo mijn masculines peil omhoog te krikken.