Een van mijn persoonlijke favorieten, kwam met O.O.M. en dit heerlijke album vrij snel in aanraking na uitkomen, weet nog dat ik tijdens de zomervakantie in 2005 in Zell am See aan het mooie strand en dito zwembad in Thumersbach elke dag in de zon met de oortjes in deze 2 albums telkens weer draaide, zelfs om effe af te koelen aan de buitenbar met een Weizenbier deed ik de oortjes weer in, geweldig vond ik het! S.L.S. won het op het nippertje van O.O.M. Vind ook dat deze albums nooit meer geevenaard zijn, jammer, hoop nog steeds dat ze met iets dergelijks op de proppen komen. Lijkt me ook moeilijk om na deze 2 debuutalbums op zo'n high level dit continue kunnen herhalen, welke band kan dat wel.
Combinatie stem/gitaar/bas/toetsen past perfect bij elkaar.
Typisch, sinds ik niet meer naar Zell am See op vakantie ga zijn ze teruggevallen bij mij qua beleving, ha,ha, maar ze krijgen me er niet meer heen helaas vanwege het wisselvallige klimaat, zit nu net over de Brenner richting Dolomites, altijd goed weer gehad de laatste 6 jaar

Favoriete track: S.L.S. en Dance with the shadow. 4,5 is het en zal het blijven, mooi,mooi