Barbra Streisand - A Collection (1989)

Alternatieve titel: Greatest Hits... and More

Label: Columbia

1. We're Not Makin' Love Anymore (5:33)
  2. Woman in Love (3:52)
  3. All I Ask of You (From the Phantom of the Opera) (4:02)
  4. Comin' in and Out of Your Life (4:09)
  5. What Kind of Fool (4:07)

met Barry Gibb

6. The Main Event / Fight (4:54)
  7. Someone That I Used to Love (4:21)
  8. By the Way (2:56)
  9. Guilty (4:24)

met Barry Gibb

10. Memory (The Theme from Andrew Lloyd Webber's Musical ''cats'') (3:55)
  11. The Way He Makes Me Feel [Studio Version] (4:11)
  12. Somewhere (From ''West Side Story'') (4:54)
avatar van FunkStar
Nog een verzamelaar van Streisand. Dit album heeft weken in de album top 100 gestaan. Vraag me niet waarom want er ontbreekt veel aan! Er staan maar een paar klassiekers op..

avatar van Madjack71
Het lijkt er op dat dit album meer een film/musical compilatie is, aangevuld met wat meer.
Yentl, The Phantom of the Opera, Cats, West Side Story, Lazy Afternoon, samen met de 3 grote van het Guilty album met Barry GIbb. We're not makin' love anymore is zo'n 13 in een dozijn draak van Michael Bolton. Geen echte toegevoegde waarde, bekeken vanuit het rijke oeuvre van deze grande lady.

avatar van IntoMusic
Dit wordt gezien als volume 3 in lijn met de vorige 2 greatest hits albums (vol. 1 en vol. 2). Er ontbreken dus niet erg veel songs wetende dat tussen vol. 2 en dit album maar 5 albums zitten (behalve dan nummers als No More Tears, Emotion en Till I Loved You).

Focus voor dit album ligt met name bij Guilty en inderdaad diverse musicals/films. Kan me daarom best voorstellen waarom deze verzamelaar vooral in Amerika heeft gewerkt, aangezien de Amerikanen smullen van musicals en Guilty één van haar (zoniet dé) grootste kaskraker was in haar leven.

avatar van Kronos
geplaatst:
Verre van compleet maar alleen maar mooie muziek. Dus ik zeg, belachelijk laag stemgemiddelde.

avatar van Roxy6
geplaatst:
ik heb deze verzamelaar die ik ook al jaren heb ook even omhoog getild!