Atlas Genius - When It Was Now (2013)

Australiƫ
Label: Warner Bros.

1. Electric (4:03)
  2. If So (3:01)
  3. Back Seat (3:03)
  4. Trojans (3:39)
  5. Through the Glass (3:52)
  6. On a Day (3:27)
  7. Centred on You (3:37)
  8. Don't Make a Scene (2:43)
  9. All These Girls (3:23)
  10. When It Was Now (3:31)
  11. Symptoms (3:21)
  12. Trojans [Lenno Remix] * (4:42)
  13. Back Seat [Goldroom Remix] * (3:54)
  14. If So [Electric Lady Acoustic] * (3:36)
avatar van bas2204
Zeer aardig album nu voor de zomer, maar weinig speciaal verder

Ozric Spacefolk
Erg aanstekelijke dancepop/rock/indietronica.

Gitaar en synths, met best wel aardige zang. Leuke, vrijblijvende liedjes met een hoog meezinggehalte.

Dit is een supergoede, geheel onder de radar gebleven juweel van een popplaat! Echt geweldig goed. Vanaf de ijzersterke opener Electric is het raak: catchy popsongs vol pakkende hooks, refreintjes en heerlijke synths. Wat een feest! Een combinatie van 80' s electronica , Indie en pure pop. Het is mij een raadsel dat deze band niet tot enorme hoogten is gestegen. Voor alle 80s liefhebbers hier: ga luisteren! Niet te missen. 5 sterren