Drexciya - Journey of the Deep Sea Dweller III (2013)

Electronic

12. The Bubble Chamber
  13. You Dont Know
  14. Red Hills of Lardossa
tuktak
Wat mij betreft het beste deel van de serie en dat wil wat zeggen na het geniale deel 1. Het is mij een raadsel waar al deze tracks vandaan komen, maar als elke verzameling zo uitgebalanceerd blijft als deze serie van Clone, dan koop ik ze allemaal.
Van deze Journey komen er naar ik begrijp 5 stuks, dus het wordt de hoogste tijd dat een echte kenner wat tekst en uitleg over de diverse delen komt geven

avatar van FlyLo
Niet mijn ding, helaas..

avatar van Gyzzz
Wat een mager gemiddelde voor deze wederom vrij geweldige verzamelaar, die zich inderdaad vrij goed met het eerste deel uit de serie kan meten. Niet veel elektronica is zo ontzettend direct als Drexciya en toch zo kwalitatief en veelzijdig.