Eaux - i (2012)

1. i (7:25)
  2. New Peaks (6:06)
  3. Snow (5:08)
  4. Hold On (4:17)
  5. Too Dark to Tell (4:09)
avatar van Sunderland
Leuk om eens een bandje live te ontdekken. Eaux stond gisteren in het voorprogramma van Django Django in de Melkweg en het verraste mij. Electronic zoals we het wel eens vaker hebben gehoord maar de stem van de zangeres vind ik erg mooi.

Dit bleek Sian Ahern te zijn en Eaux is een voortvloeisel van haar eerdere band Sian Alice Group dat vorig jaar gestopt is. Alleen Ben Crook heeft mede de stap gemaakt naar dit nieuwe project.

Zonder dat ze er melding van maakte gisteren, komt deze EP vandaag uit. Eerder deze zomer verscheen reeds een single met 2 nummers: Luther en No More Power. EP en single available op Spotify.

avatar van music4life
Wat een lekkere ep dit zeg! De stem van Sian Ahern is erg mooi, en doet mij, gek genoeg, kwa sfeer en zachte schoonheid denken aan Elizabeth Frazier (van Cocteau Twins). Snel ook maar het album luisteren! Dank voor de ontdekking Sunderland