Heer Hendrik schreef:
He Edwynn..Als ik het goed begrijp vind je Quiet eyes een mysterieuzer nummer dan Twilight Zone. Dat verbaasd me enorm, want alles aan Twilight Zone ademt mysterie uit. De songopbouw( die ge-ent is op de mysterieuze televisieserie "twilight Zone") de tekst en natuurlijk de clip die tot op de dag van vandaag mij nog steeds niet helemaal duidelijk is, maar wel intrigerend.
Grappig dat daar door jou anders naar gekeken wordt
Overigens vind ik Quiet eyes ook zeker een heel goed en bijzonder nummer
Eigenlijk opent Twilight Zone wel lekker mysterieus maar al vrij snel ontaardt het in een behoorlijk epische rocksong. Uitermate gaaf natuurlijk. Daar zeg ik niets over. Vanwege het meer ingehouden karakter heeft Quiet Eyes over de gehele linie een lekker geheimzinnige uitstraling. Een wat langer muzikaal intermezzo had het nummer misschien nóg beter gemaakt, maar je kunt nu eenmaal niet alles hebben.
Dit even los van de videoclips die erbij vergezeld gaan. De Quiet Eyes video was geschoten door Anton Corbijn en had inderdaad een hoofdrol voor Dolf Brouwers. De Twilight Zone clip is ook vermakelijk, maar promovideo's doen me qua muziekbeleving vaak helemaal niets. Leuk voor de kennisgeving. Maar dat was het dan ook wel.