The Beatles - 20 Greatest Hits (1982)

Label: Parlophone

1. Love Me Do (2:21)
  2. From Me to You (1:57)
  3. She Loves You (2:21)
  4. I Want to Hold Your Hand (2:26)
  5. Can't Buy Me Love (2:13)
  6. A Hard Day's Night (2:29)
  7. I Feel Fine (2:18)
  8. Ticket to Ride (3:09)
  9. Help! (2:19)
  10. Day Tripper (2:48)
  11. We Can Work It Out (2:15)
  12. Paperback Writer (2:18)
  13. Yellow Submarine (2:37)
  14. Eleanor Rigby (2:07)
  15. All You Need Is Love (3:46)
  16. Hello Goodbye (3:28)
  17. Lady Madonna (2:17)
  18. Hey Jude (7:06)
  19. Get Back (3:11)
  20. The Ballad of John & Yoko (2:57)
nicolas
geen let it be?

avatar van avdj
Dat was in Engeland blijkbaar geen grote hit Maar van dit album is ook een Amerikaanse versie. Misschien staat-ie daar op?

was in Engeland wel een grote hit, maar geen nummer 1

bereikte de 2e plaats, net als "Penny Lane", die hier ook niet op staat (met "Strawberry Fields" op b-kant)

waarom "Love me do" er dan wel op staat is me een raadsel
deze kwam niet hoger dan 17

de rest zijn allemaal Engelse no. 1 hits, waarbij "Yellow Submarine" en "Eleanor Rigby" de a- en b-kant van 1 singletje zijn

Bob Cremers

avatar van avdj
Ga dan eens andere muziek beluisteren....

avatar van Music4ever
Bob Cremers schreef:
soms wordt ik gek van de beatles

Soms worden wij gek van jou!

avatar van Eddie
Bob Cremers schreef:
soms wordt ik gek van de beatles

Ha Ha, beste bob heb je ooit wel eens gehoord dat er ook andere bands als the Beatles bestaan (of bestaan hebben), je hebt 24 X gestemt en van die 24 stemmen zijn er eeeh 24 op beatles albums. Als je dat zo goed vind moet je eens dat je deze eens zien te bemachtigen, vind je vast ook goed.

Ik denk dat je hier nog een heleboel muziek kunt ontdekken. En wellicht zul je ooit een band als Iron Maiden ontdekken, (ha ha ik moet je wel een beetje in goede richting pushen anders kom je er nooit )

Bob Cremers
Ja The Red Hot Chili Peppers is ook een goeie band
en Weezer Strokes The Doors Maroon 5 Queen
Sean Lennon The Wonders Plastic Ono Band Wings
Blink 182 The Beach Boys The Turtles Roy Orbinson
Elvis Presley

avatar van Marty McFly
Music4ever schreef:

Soms worden wij gek van jou!

Een mooi antwoord...

revolver11
Soms twijfel ik of Bob 100% is.

avatar van HiLL
revolver11 schreef:
Soms twijfel ik of Bob 100% is.

Jij bent ook niet 100% meer, aangezien je verbannen bent...?

avatar van Marty McFly
Dat moet dan vandaag gebeurd zijn?

avatar van robinjo
geen goed album
vind ik toch

Pink Queen
Als je dit lijstje bekijkt blijkt '1' inderdaad wel een redelijk nutteloze compilatie te zijn. Dezelfde 20 nummers +7 toch.
Over het algemeen wel goede nummers overigens.

avatar van Peter88
Hm, de versie van deze lp die ik heb heeft een iets andere tracklist

avatar van 999Grey
robinjo schreef:
geen goed album
vind ik toch

dude ik beschouw een (zoveelste) best of niet als een album.
Een fan heeft alle albums (die hij/zij goed vindt) van The Beatles, want persoonlijk denk ik dat de platenmaatschapijen jou gefopt hebben!

Ik moet zeggen dat ik over het algemeen niet zo weg ben van deze grootste hits. Doe mij maar geweldige nummers zoals Something, Think For Yourself, Taxman etc.

Father McKenzie
Ja, Stijn, jij bent dan ook véél meer een George Harrison fan dan een echte Beatles adept....

Klopt, maar bij nader inzien kan er nog wel een halfje bij toch?

avatar van Madjack71
Deze op plaat gedraaid, uit de beatles collectie van mijn liefje. Had er nog steeds veel plezier in

avatar van Supersid
De muziek verdient natuurlijk 5*, maar voor dit soort verzamelaars is 3,5* voor mijn part echt wel het maximum