Flowered Up - A Life with Brian (1991)

Alternatieve titel: The Best Of

Label: London

1. Sunshine (5:08)
  2. Take It (4:31)
  3. Crackerjack (3:29)
  4. Mr. Happy Reveller (3:11)
  5. Hysterically Blue (4:10)
  6. It's On (4:08)
  7. Silver Pan (2:37)
  8. Phobia (4:00)
  9. Egg Rush (4:07)
  10. Doris... Is a Little Bit Partial (5:01)
  11. Weekender * (12:57)
avatar van rzasa
Jeugdsentiment (Zie ook Northside).
Flowered Up maakte van de beste singles uit de jaren 90. Het bijna 13 minuten tellende Weekender.
4,5 ster

Ik ben deze CD nog nooit ergens tegen gekomen. Weekender is niet alleen een van de beste singles van de jaren '90, de videoclip kan zich ook tot de allerbeste rekenen.

fastpulseboy
ik ben deze wel een keer tegengekomen (lang geleden hehehe)maar ik kan em niet in z'n geheel meer afluisteren. Ik draai liever de 12" van it's on, wat ook meteen het leukste nummer van de plaat is.

fastpulseboy
leuk om die clip weer eens te zien!
hier moet ik de 12" ook eens van zien te scoren.
perfecte soundtrack na een thrilling uitgaansavondje

tondeman
Weekender

Moet door het laatste nummer van de nieuwe cd van Cut Copy ook weer aan Weekender denken, al lijkt het er verder niet enorm op. Maar het heeft wel een beetje hetzelfde gevoel.

Weekender blijft toch wel een van de beste nummers allertijden.

avatar van spaceman
0,5
Wat een kutplaat. Slechter heb ik nog niet in huis gehad. Gekocht op de gok, maar ja, hij kostte geloof ik 1 euro, doch zelfs die is weggegooid. De hoes is het aardigst (Beatlesque) en deed meer vermoeden. Het ergste is de nepmanier van rappen of wat daar voor door moet gaan. Ik houd daar al niet van, maar dat is hier wel zo overduidelijk fout.......